Double Serum a CLARINS-tól.
2017. november 13. írta: persica

Double Serum a CLARINS-tól.

2017-ben a Double Serum tovább halad a bőröregedés szabályozásának területén. Kettős, tudományos és technológiai innovációt kínál egy új, egyedülálló dupla formulában, amely még többet nyújt.

Kiegészül, 20+1 hatékony növényi kivonattal, melyek rendkívüli öregedésgátló eredményt kínálnak.

INTENZÍV: A Clarins a sejtek szívébe merül és most először „dekódolja” a fiatalos bőr nyelvezetét

KIFEJEZÉS +,MEGHALLGATÁS: ezzel elősegítve a bőr 5 élettani funkciójának megfelelő működést.

BIO-INSPIRÁCIÓ: A kettős formula szívét, mely a bőr (HYDRIC+LIPIDIC) természetén alapul, egy új növényi kivonat, a kurkuma adja, amely nagy koncentrációban tartalmaz turmeront.

MÉG TÖBB ODAFIGYELÉS: Új, univerzális textúrája minden nő, minden korosztály, minden etnikai háttér és minden bőrtípus szükségletének megfelel, még az érzékeny bőrűeknek is.

FELELŐSSÉGTELJES: Szuper növények sora, amelyek között vannak organikus növényi kivonatok, illetve igazoltan méltányos kereskedelemből származók. Mindemellett egy új, csúcstechnológiás, öko-fejlesztésű, dupla tartályos üveg 

PRECÍZ: A megfelelő mennyiséget bőre szükségletének, az éghajlatnak vagy az évszak szerint választhatja ki

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr113262951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása