SOS MASZKOK A CLARINS-TÓL!
2017. november 13. írta: persica

SOS MASZKOK A CLARINS-TÓL!

... Minden rólad szól ...

Célzott megoldások a szépség megmentéséhez. SOS Hydra Frissítő hidratáló maszkok!

Növényi kivonatok, többféle érzéki textúrák és a Clarins Laboratories összes szakértelme koncentrálódott egy új, három darabból álló arcmaszk trióban, az azonnal ragyogóbb, élénkebb és puhább bőr érdekében.

SOS Hydra: Az életlevél kivonatával. Hűsítő, krém-zselé textúra, mely tökéletes dehidratált bőrre. Az organikus életlevél kivonat, segít megerősíteni a bőr természetes hidratálási folyamatát, ösztönözve a többszintű hidratálást. A hialuronsav komplex megtartja a vizet a bőrben, így azonnali feltöltő” hatást biztosít. A bőr erősen hidratált, friss, rugalmas, sima és tonizált

SOS Pure: Helyreállító agyagmaszk. Alpesi füzike kivonattal. Felszívó hatású, nem szárító, púderes krémtextúrája tökéletes kombinált és zsíros bőrre. Az organikus Alpesi füzike kivonat, korlátozza a kifényesedést és elősegíti a bőr matt felszínét. Különféle agyagok keveréke (fehér+zöld agyag) felszívja a tisztátlanságokat, kisimítja a bőrt és elősegíti annak ragyogását. A szennyeződések eltávolítása után a bőr tiszta, friss, ragyogó és puha  

SOS Comfort: Tápláló balzsammaszk. Vad-mangó vajjal. A beburkoló, vajkrém szerű textúra tökéletes a nagyon száraz bőr számára. A vad mangó vaj segít táplálni és puhítani a bőrt. A mangó olaj segít megvédeni a bőrt a dehidratációtól, miközben helyreállítja rugalmasságát. A bőr a mélyebb rétegeiben is táplált, puha, rugalmas, ragyogó és komfortos. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2713263119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása