A szépség a természetből ered.
2017. november 15. írta: persica

A szépség a természetből ered.

A SHISEIDO ÚJ WASO termékcsaládja

 

A SHISEIDO ÚJ WASO termékcsaládjának megalkotását a japán konyhaművészet, a washoku inspirálta, melynek lényege a gondosan megválasztott alapanyagok, a tiszta, természetes ízélmény és a tápanyagban gazdag összetevők. A washoku mind az öt érzékszervre hat és a kevesebb több elvre épül, akárcsak az új WASO termékek. A hét termékből álló termékcsalád a fiatal korosztály bőrproblémáira nyújt teljes körű megoldást. Öt fő növényi összetevője táplálja, hidratálja a bőrt, miközben tisztítja a pórusokat, szabályozza a faggyútermelést, ezáltal meggátolja a pattanások kialakulását. A WASO használatával a bőr újra fellélegezhet. 

Minden WASO terméket szigorú ellenőrzéseknek vetettek alá és bőrgyógyászok által teszteltek. Parabénmentes, kőolajszármazék mentes. Az öt fő természetes összetevő a sárgarépa, a japán naspolya levél, a tofu, a méz és az ezüst rezgőgomba.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7713278643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása