Egy selyemszál finomsága.... TWILLY d'HERMÉS
2017. november 15. írta: persica

Egy selyemszál finomsága.... TWILLY d'HERMÉS

Miről álmodnak a mai fiatal nők? Szabad, bátor, közvetlen, csintalan, kreatív nők, akik a hagyományosat különlegessé változtatják, árral szemben úsznak, saját ritmusukkal, egy teljesen új tempót diktálnak. Ahogy színes sálaikkal csempésznek egy kis izgalmat a szürkeségbe, Christine Nagel, a Hermés ház parfümőre megalkotta számukra a Twilly d'Hermést. 

 

Twilly a kendő, amely a zsebekben, a csuklón, a marokba szorítva, az újak között, értékes talizmánná, egy új és különleges illat szimbólumává válik. Örömteli, játékos csavar, a Twilly d'Hermés a fiatalság vibráló és szenvedélyes ritmusára táncol

A Douglas Parfümériákban megjelent eau de parfum, mellyel a Hermès a fiatal generáció tagjait kívánta megcélozni. A kompozíció három fő összetevőn alapszik.

Fejjegyek: gyömbér, Szívjegyek: tubarózsa, Alapjegyek: szantálfa

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6213279167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása