HYDRAGENIST A LIERAC PARISTÓL
2017. november 15. írta: persica

HYDRAGENIST A LIERAC PARISTÓL

Az 1975-ben egy esztétikai orvos-specialista által alapított LIERAC Laboratories fennállása óta úttörő az esztétikai bőrelváltozások kezelésében és helyrehozatalában. A szövet-oxigenizációs technikából kiindulva a LIERAC Laboratories kifejlesztette a HYDRAGENIST termékcsaládot; az első sejtfeltöltő, oxigenizáló és hidratáló bőrápolási kollekciót.

A szövet-oxigenizációs tiszta oxigént, hialuron savat és vitaminokat permetez a bőrbe, így biztosítva a felszín és a mélyebben elhelyezkedő hámrétegek hidratációját. Használatával a ráncok és a finom vonalak ellágyulnak, a bőr ragyogása ismét a régi lesz. Ugyanezt a technikát alkalmazva a LIERAC Laboratories kifejlesztette a Hydra O2 komplexet, egy olyan aktív összetevőkből (biomimetikus oxigén, hialuronsav, vitaminok, ásványi anyagok, vernónia levél) álló koncentrátumot, ami a bőr mélyebb rétegeiben található sejteket oxigénnel tölti fel és a vízmegkötő kaptorok termelésének fokozásával újrahidratálja a bőrt.

A bőr feltöltődik, hidratált lesz, a ráncok és finom vonalak elhalványodnak, a bőrszín ismét élénk. Az arcbőr visszanyeri frissességét.  

HYDRAGENIST Hidratáló szérum: Ez a hidratáltság-fokozó szérum, mely extra mennyiségű Hydra O2 koncentrátumot (15%) tartalmaz, valódi „hidratáló bomba” a bőr számára. Friss, selymes tapintást hagy maga után, élettel tölti meg és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A ráncok és finomvonalak napról napra halványodnak, a bőr megőrzi természetes hidratáltságát. Használati útmutatás: Oszlasson el néhány cseppet az arcán reggel és este, akár önmagában, akár a LIERAC arcápolási rutint megelőzően.  

HYDRAGENIST S.O.S. Hidratáló balzsam extrém száraz bőrre: A 10%-os HYDRA O2 koncentrátumot tartalmazó balzsam mély hidratálást biztosít a bőrnek. Gazdag textúrája gyógynövények virágaiból kivont olajat tartalmaz. A balzsam használata után az arcbőr erőteljesen hidratálttá válik, feltöltődik. Használati útmutatás: Napi használat vagy intenzív kezelés esetén: Oszlasson el néhány csepp balzsamot az arcán reggel és este. Maszkként használva (heti 1-2 alkalommal): Vigyen fel az arcára egy vékony réteg balzsamot. Hagyja a bőrön 5 percet, majd gyengéden masszírozza be a bőrbe egészen addig, amíg a teljes mennyiség fel nem szívódik.  

HYDRAGENIST Hidratáló krém száraz bőrre: Ez a beburkolás érzetét nyújtó krém 7%-os HYDRA O2 koncentrátum tartalmának köszönhetően azonnali komfortérzetet biztosít a bőrnek. Sárgabarack olajjal gazdagított formulája selymes bőrállagot eredményez, az arcbőr feltöltődik. A ráncok és finomvonalak napról napra halványodnak, a bőr megőrzi természetes hidratáltságát. Használati útmutatás: A krémet reggel és este vigye fel arcbőrére.  

HYDRAGENIST Hidratáló krém-gél normál és kombinált bőrre: Ez a tápláló krém-gél 7%-os HYDRA O2 koncentrátum tartalmának köszönhetően azonnali és intenzív frissességet ad a bőrnek. Mikro rizsport tartalmazó textúrája hidratált, feltöltődött arcbőrt és matt bőrfelületet eredményez. A ráncok és finomvonalak napról napra halványodnak, a bőr megőrzi természetes hidratáltságát. Használati útmutatás: A krém-gélt reggel és este vigye fel arcbőrére.  

HDYRAGENIST S.O.S. Hidratáló maszk: Ez a maszk 2.9%-os Hydra O2 koncentrátum és gyógynövény virágolaj tartalmának köszönhetően igazi feltöltődést, szinte oxigén fürdőt nyújt az arcbőrnek. Egyedülálló „balzsam a vízben” textúrája a gél frissességét ötvözi a balzsam nyújtotta komfort érzettel, így biztosítva a bőr azonnali hidratációját. A ráncok és finom vonalak halványabbá válnak, az arcbőr visszanyeri frissességét. Használati útmutatás: Alkalmazza hetente egy vagy két alkalommal. Vékony rétegben vigye fel a bőrre, kerülve a szemkörnyéket. Hagyja hatni 5-10 percig, majd egy vattakorong segítségével távolítsa el az arcról a maradékot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7413279083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása