JUST ROCK!
2017. november 15. írta: persica

JUST ROCK!

ZADIG & VOLTAIRE

A Zadig&Voltaire Just Rock! This is Her! női illat új variációja. Virágos, fás, ínyenc illat, fejjegyében tubarózsával és jázminnal, szívjegyében gesztenyével és fekete vaníliával, alapjegyében fehér pacsulival és tömjénes jegyekkel. Egy nagyon különleges illat, mely még intenzívebb és még inspirálóbb!

A Zadig&Voltaire Just Rock! This is Him! férfi illat új variációja. Egy igazi orientális, fás, fűszeres illat, fejjegyében feketeborssal, szívjegyében tonkababbal és fekete vaníliával, alapjegyében fekete pacsulival és tömjénes jegyekkel. Egy nagyon különleges férfi illat, mely még intenzívebb, még inspirálóbb!

A Zadig & Voltaire francia divatmárka a függetlenség, a zabolátlanság és a kreativitás szimbóluma. A cég 1997-ben jött létre, Párizsban, és elnevezését Voltaire francia filozófus és költő könyve, a Zadig ou la Destinee ihlette.

A Zadig & Voltaire márkát Thierry Gillier alapította, aki a híres Andre Gillier - a világszerte elismert Lacoste márka társalapítója - unokája. A Zadig & Voltaire cég extravagáns, szakadt pólók és rockelemek révén tipikus divatjával került be a fiatal generáció tudatába.

Ugyanez a kreatív szellem jellemzi az illatait is, melyek képesek nagy hatással lenni a környezetre, kiemelve az Ön eredetiségét és függetlenségét. Amennyiben tehát nem mindennapi városi illatokat keres, amelyek nem nélkülözik a vagányságot, a Zadig & Voltaire mintha csak Önnek szólna!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6913279335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása