SHISEIDO EVER BLOOM GINZA FLOWER
2017. november 15. írta: persica

SHISEIDO EVER BLOOM GINZA FLOWER

A MODERN, MAGABIZTOS NŐIESSÉG AURÁJA

Az Ever Bloom Ginza Flower fehér virágos orientális illat, melynek megalkotásánál a Shiseido felhagyott a tradicionális illatpiramis szabályaival és ennek ellenére egy harmonikus, melodikus illatot alkotott.  

Mondhatni, az illat két különböző akkordból áll: Az egyik akkord narancsvirágot, gardéniát, fehér pézsmát és pacsulit tartalmaz, melyek ragyogó aurával ölelik körül viselőjüket. A másik akkord friss, zöld jegyei - az ibolya és a lótusz tisztán és erőteljesen vibrálnak. Akár egy igazi harmatos virágeső, az EVER BLOOM GINZA FLOWER új, érzéki frissességet teremt. Az életteli virágszirmok frissességét, melyek gyengéden körberagyogják testünket. Az illat megalkotója: Aurélien Guichard, akárcsak a többi Ever Bloom illatnál. Csomagolás: A külső csomagolás és az üveg erőteljesebb pink színt kapott, mint a klasszikus Ever Bloom EdP, mely az illat szenvedélyességét mutatja. A Ginza Flower drámai és ellenállhatatlan hatást kelt. Az új illat 30ml-es és 50ml-es kiszerelésben kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7213278903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása