Helly Hansen 2017-es őszi-téli kollekciójával úgy választhatunk, akárcsak a profik
2017. november 16. írta: persica

Helly Hansen 2017-es őszi-téli kollekciójával úgy választhatunk, akárcsak a profik

A technikai öltözetek piacán a Helly Hansen 1877 óta képviselteti magát korszakalkotó technológiáival. Hegyimentők, hegyen dolgozó szakemberek, sí- és vitorlásrajongók bíznak a Helly Hansen professzionális felszereléseiben, amelyekben melegen, biztonságban és kényelmesen érzik magukat, miközben ők azt teszik, amitől úgy érzik, hogy igazán élnek. 2017-ben a Helly Hansen mindenki számára elérhetővé teszi, hogy a már bevált és megbízható szabadalmaztatott technológiákkal rendelkező Ski, Base Layer, Mountain és az Urban kollekciók darabjai közül úgy választhasson, akár egy profi.

A vállalat büszke számtalan, a piacon elsőként bemutatott innovációjára. Idetartoznak például a vízálló anyagú, szintetikus Lifa® aláöltözők, a Fiberpile polárkabátok és az úttörőnek számító H2Flow™ hőszabályzó-rendszer. 2017-ben a technológiák széles tárházához csatlakozott a Life Pocket, amelyet a márka a NASA-val közösen olyan anyagokból fejlesztett ki, amelyek meghosszabbítják a telefon és más elektronikai eszköz akkumulátorának használati idejét. A további fejlesztések közé tartozik a Light-Flex™, amely egy olyan hordható technológiai elem, amely hozzájárul ahhoz, hogy viselője még nagy távolságról is észrevehető legyen. Az említett új dizájnelemek és technológiák a hegyen dolgozó szakemberek és sportolók által megosztott tapasztalatoknak köszönhetően valósulhattak meg, hiszen ezek az emberek a világ egyik legzordabb környezetében élnek és dolgoznak.

A 2017-es őszi/téli kollekció biztosítja, hogy az időjárási, a helyszíni vagy más egyéb körülmények se tartsanak vissza attól senkit, hogy azt tehesse, amitől úgy érzi, hogy igazán él. A technológiák mindegyike úgy lett kifejlesztve és tesztelve, hogy a Helly Hansen páratlan sí, vitorlás, hegyi és városi öltözetei egyszerre kényelmet, funkcionalitást és olyan biztonságot nyújtsanak, amelyekben a profik és outdoor sportrajongók világszerte megbíznak.  

A Helly Hansenről: A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta segíti azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik során az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet erejével.

A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, 140 évvel ezelőtt, majd az 1960-as években bemutatta az első Propile™ fleece középső réteget.  Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® StayDry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiával rukkolt elő.

A Helly Hansen vezető a technikai vitorlásruhák forgalmazásában. Emellett a márka öltözeteit a világ száznál is több síterepén dolgozó több mint 50 000 hivatásos szakember viseli, illetve a hegymászók, válogatott versenyzők, olimpikonok és a kifinomult ízlésű kirándulók kedvelt viselete is. A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók.  

Ha többet szeretne megtudni a Helly Hansen legújabb kollekcióiról, látogasson el a www.hellyhansen.com oldalra

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3913284181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása