Sztáranyukákkal készültek a finomságok a Medve sajt workshopján

2017. november 24. - persica

Mindenki tudja milyen az, amikor a hirtelen beállító rokonokat kell valamivel megkínálni, amikor az edzésről hazatérő farkaséhes gyerek a haverját is hozta magával, amikor szalad a ház és nincs idő órákig a konyhában pepecselni, vagy éppen a közös albérletben fogyott el az összes hazai. Ilyenkor jöhet jól egy olyan régi ismerős segítsége, ami mindig kéznél van. A Medve sajt november végi főzős kurzusán sztáranyukák segítségével mutatta meg, hogy pont az ilyen helyzetekre találták ki.

„Magyarország népszerű sajtmárkájának képviselőjeként nagyon büszke vagyok arra, hogy a Medve sajt évtizedek óta a családok kedvence. Mottónk, hogy: Gyorsan, egyszerűen finomat. Időről-időre arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy ezen kiváló tulajdonságok mellett a Medve sajt rendkívül sokoldalúan felhasználható.” – mondta Wilheim Gábor marketingigazgató

Ennek bizonyítására olyan népszerű sztáranyukákat kért fel, akik örömmel hozták el és főzték meg kedvenc sajtos receptjeiket. Ebben közkedvelt gasztrobloggerek mellett a Chefparade elismert konyhafőnöke Bartal Sándor is segítségükre volt, aki néhány apró trükkel varázsolta még ínycsiklandóbbá az ételeket.

Elsőnek Jakupcsek Gabriella jolly joker receptje egy zöldfűszeres- aszalt paradicsomos mártogatós készült el. A kenyérrel és zöldségcsíkokkal is kiváló finomság szinte el is fogyott, amire Epres Panni sütőtök krémlevese megfőtt. Ebben az volt a különleges, hogy Panni pankó morzsába forgatott ropogósra sütött sajttal bolondította meg a levest. Pelleréknél teljesen összekuszálódtak a családi szálak, mert amíg Mariann Lukács Mikivel együtt sütött töltött cukkinit, addig Anna egy padlizsánnal és magvas sajtgolyókkal ízesített, látványnak is tökéletes  kevert salátát állított össze. A legnagyobb sikert talán Görög Zita sajtkrémes brownie-ja érte el, ami nemcsak finom volt, hanem meglepően gyorsan el is készült.

„Gyakorlott háziasszonynak tartom magam, minden nap főzök a családomnak, de még én is tanultam néhány új trükköt. Különösen izgalmas volt, hogy mennyiféleképpen felhasználható egy ilyen egyszerű alapanyag” – nyilatkozta Jakupcsek Gabriella.

Gyorsan finom és tápláló ételt készíteni nem ördöngösség. A hazai sajtpiac egyik legrégebbi márkájaként a komoly hagyományok mellett a Medve sajt folyamatosan meg is újul.Háromféle kiszerelésben – kockasajt, szendvicskrém és tömlős sajtkrém – összesen tizenhétféle ízváltozatban érhető el, így valóban mindenki megtalálhatja a családja ízlésének legmegfelelőbbet, legyen szó közös reggeliről, étkezések közötti csemegéről, ínycsiklandó süteményről vagy egy kiadós ebéd alapanyagáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8713363543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.