EUROPCAR
2017. december 05. írta: persica

EUROPCAR

Megbízható segítség az autókölcsönzésben is!

Bizonyára sokan kerülünk, mi, autó tulajdonosok olyan helyzetbe, az autónk szervizelésénél, hogy kiderül, akár 2-3 napig is ott kell hagynunk kedvenc járművünket.

Ilyenkor persze rögtön pánikba esünk, hogy szeretett autónk nélkül hogy is lehetnénk már meg, elkényelmesedett, elautósodott világunkban.

Aki napi szinten jár autóval, munkahelyre, gyermekkel iskolába, óvodába, bevásárolni és sorolhatnám, annak elképzelhetetlen egy autó nélküli hétköznap, vagy hétvége. A megoldás persze adott, de fontos, hogy megbízható, gyors, pontos céget  találjunk ennek érdekében.

A héten mi is sort kerítettünk a „nagy éves szervízelésre” és hamar kiderült, pár napot ott kell hagynom az autómat, a márkakereskedésben. Viszont nem maradhatok autó nélkül erre az időszakra, ezért gyors megoldást kellett találnunk, hogy hogyan oldhatom meg ezt a pár napot. Így kerültem kapcsolatba az Europcar Hungary Autókölcsönző XI. kerületi Irodájával.

Az autókölcsönzés kapcsán, egy igazán profi, megbízható, tapasztalt  csapat állt a rendelkezésünkre.

Megbeszéltük az Europcar Irodavezetőjével, hogy mennyi időre, milyen autóra lenne szükségem, milyen bérleti díjjak vonatkoznak az autókra, milyen plusz szolgáltatásokat vehetek igénybe. Már csak a papír munka volt hátra, kitöltöttük a szükséges iratokat, igazán készséges, szakszerű és igazán profi tájékoztatást kaptam az Autóbérlésre vonatkozólag. 

Mindez fél órát vett csak igénybe, és kezemben a slusszkulccsal egy ragyogóan kitakarított, teli tankkal, biztosítással, autópálya matricával ellátott gyönyörű fekete családi autóval, már indulhattam is.

Köszönöm az Europcarnak!

Vezessetek óvatosan, biztonságosan!

Bővebb információt a www.europcar.hu weboldalon találhattok az Europcar szolgáltatásairól!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3513436863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása