Akár a Mikulás is jöhetett volna ezzel a tűzpiros csodával....
2017. december 06. írta: persica

Akár a Mikulás is jöhetett volna ezzel a tűzpiros csodával....

A 21. századi Beetle

A Beetle visszatért. És nem is akárhogyan!

Újra köztünk az immár ikonná vált formavilág, amely semmi mással nem téveszthető össze, bárhonnan tekintünk is rá. Igaz, a legújabb Beetle egyértelműen erőteljesebb és atletikusabb benyomást kelt elődeinél, ám biztosak lehetünk benne, hogy az izmosabb külső mögött ugyanaz a lélek rejtőzik.

Az újjászületett Beetle látványos formában jött a világra. Gyorsabb, erősebb és sokkal sportosabb, mint elődei - amit bármikor bizonyítani is kész.

Néhány újdonság az új Beetle-ben:

Navigáció, Felfedező kedv. "Fender Sound" hangrendszer, Valósághű hangzás, Car-Net „Guide & Inform” Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről. ParkPilot, Parkoló-asszisztens, Elektronikus menetstabilizáló rendszer, Fék-asszisztens, és még sok sok újdonság vár rád ha imádsz vezetni, és szereted ha az autód a te és utasaid maximális kényelmét és biztonságát szolgálja.

Bővebb információ: www.volkswagen.hu/beetle/ oldalon található.

Vezessetek óvatosan és biztonságosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2613450001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása