7 TIPP: Így őrizd meg bőröd puhaságát télen is
2017. december 13. írta: persica

7 TIPP: Így őrizd meg bőröd puhaságát télen is

A Barnangen szakértelmével!

A hideg időjárás beköszöntével bőrünk fokozott igénybevételnek van kitéve. A beltéri és kültéri hőingadozás, a páratartalom, a gyakran jeges szél és az ilyenkor fokozódó légszennyezettség rendkívüli módon megviseli a bőrt. A Barnängen szakértőinek tanácsát megfogadva garantáltan megőrizheted bőröd puhaságát és egészségét a téli időszakban.

Külső és belső hidratálás

A télen a legfontosabb feladat a bőrápolás terén a folyamatos hidratálás, melyet belsőleg megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel, külsőleg pedig magasabb növényiolaj tartalmú bőrápoló termékek használatával érhetünk el. Hagyatkozzunk a svéd termékfejlesztési tapasztalatra, és válasszuk a Barnängen autentikus svéd márkát, melynek szabadalommal védett Cold Creme-je szavatolja az időjárási viszontagságok ellenére is hatékony bőrápolást.

Intenzív védelem

Gondosan nézzük meg a termékek összetevőit, s olyanokat részesítsünk előnyben, melyek kifejezettena szárazság és az irritáció ellen védenek. Keressünk olyan ápoló szereket, amelyekben jelen van a zab, a bodzavirág, a virágolaj, a kamillakivonat, ugyanakkor természetes vajat, glicerint és növényi zsiradékot, például napraforgó-olajat is tartalmaznak. Tökéletes választás lehet erre a Barnängen Nordic Care termékcsaládja.Középpontban a kézápolás

Télen fokozott figyelmet igényel a kezünk ápolása is. Válasszunk magas zsírtartalmú készítményt, mint például a Barnängen All-Over Rescue testbalzsam. Éjszakára kenjük be vele kezeinket, húzzunk rá egy cérnakesztyűt és hagyjuk, hogy teljesen beszívja bőrünk a hatóanyagokat. Ugyan ezt a kényeztetést adhatjuk fáradt lábfejeinknek is.

Forró zuhanyok

Ha nem öltözünk fel kellőképpen körültekintően és rétegesen, a fárasztó munkanap után hazaérve gyakran úgy érezzük magunkat, hogy átfagytunk. Másra sem vágyunk, minthogy beálljunk a zuhany alá és forró vízzel melegítsük át testrészeinket. Válasszuk ehhez a Barnängen Caring Krémtusfürdőt! A felhő hatású szappanhab nem csak, hogy segít visszaállítani a bőrünk természetes kiegyensúlyozottságát, de bársonyos puhaságot hagyva maga után szabályosan úgy érezhetjük, újjászülettünk.

Hosszú fürdőzések

Ha a forró zuhany nem, a fürdőzés garantáltan téged is elcsábít.Annak érdekében, hogy nemossuk le magunkról a bőr természetes zsírtartalmát, fürdővizünkbe mindenképpen csepegtessünk Barnängen Midsommar Glow testápoló olajat, mely vékony filmréteggel vonja be bőrünket, miközben a vízben relaxálunk.

Fényvédelem

Télen sem szabad megfeledkeznünk a fényvédelemről, az UV sugárzás ugyanis ilyenkor akár olyan intenzív is lehet, mint a nyár legforróbb napjain. Éppen ezért nagyon fontos, hogy magas faktorszámú, bőrtípusunknak megfelelő nappali arckrémet használjunk. A termékösszetevőknél keressük a b5 pro-vitamint és az UVA/UVB-szűrőket, ráadásul a Diadermine arckrémjeivel még a ráncaink is csökkenni fognak.

Sál, sapka, kesztyű

A remek kozmetikai szerek és bőrtápláló termékek azonban mit sem érnek, ha nem védjük közvetlenül is a bőrünket a hidegtől. Húzzunk a kezünkre puha kesztyűt, nyakunkra kössünk divatos sálat és a fejünkről se hagyjuk le kedvenc meleg sapkánkat. Hazatérve pedig végezzük el bőrápolási rutinunkat, kortyoljunk el egy bögre forró teát és az ablakon kinézve gyönyörködjünk a hóesésben!

További információkért és tippekért látogassatok el a Barnängen weboldalára és kövessétek a facebook-on is!

www.barnangen.hu

www.facebook.com/BarnangenStockholmHU

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7613497189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása