Konyhai cikk karácsonyra
2017. december 13. írta: persica

Konyhai cikk karácsonyra

Nem vétünk az illem ellen, ha olyan terméket választunk, amelyben minden családtag örömét leli.

A konyhai berendezések ugyan továbbra is a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok közé tartoznak, de egyre inkább megosztják a közvéleményt abból szempontból, hogy illik-e vagy sem egy konyhai cikk a fa alá. Ha bizonytalanok vagyunk, akkor jobb olyan meglepetést választani, amelyben hosszú távon az egész család örömét leli. A BWT szakértője most segít eligazodni a kínálatban, aki szerint nem is kell sok tízezer forintot költeni ahhoz, hogy igazán jól sikerüljön a szenteste. 

Petró Vera, a BWT víztechnológiai vállalat értékesítési igazgatója szerint csak akkor válasszunk nagyobb ráfordítást igénylő konyhai cikket, ha pontosan tudjuk az ajándékozott igényeit: „Egy-egy vonzó akció gyorsan megragadja az ember figyelmét, de ne rohanjunk azonnal a pénztárhoz. Mérlegeljük, hogy az adott termék illik-e a többi berendezéshez, a konyha stílusához, és hogy szívesen használná-e a családtag. Egy bonyolultabb, több odafigyelést vagy új tudást igénylő eszközzel nem biztos, hogy célt érünk.” 

Petró Vera szerint jobb választás egy kis helyet igénylő, az egész család számára vonzó ajándék. A BWT ezt az aspektust is figyelembe vette a BWT Penguin Magnesium vízszűrő kancsó kifejlesztésekor, amit 2014-ben a neves Reddot dizánjdíjjal ismertek el. A bármely konyhai stílushoz kiválóan illeszkedő dizájner termék segítségével az íz- és illatrontó anyagokon (pl. klór) kívül a vízvezetékekből esetlegesen kioldódó ólom, illetve  rézvegyületektől, de a vízkövet okozó elemektől is megszabadulhatunk. 

A magnéziumformulás szűrőbetétnek köszönhetően értékes magnézium keveredik a szűrt vízhez, amely ideális kávé- és teafőzéshez, mert előcsalogatja a forró italok természetes aromáját, kiteljesítve ezáltal az ízeket. A kancsóval adagolt víz pedig a kávégépét és vízforralóját is megóvhatja a vízkőtől.

A BWT továbbá mindenki számára elérhetővé tette az ízletes vitamindús smoothie-kat tartalmazó receptfüzetét, így a kancsó mellé az ajándékozottak egy ingyenes receptfüzettel is gazdagodhatnak.

www.bwt-shop.hu

A BWT szakértője a következő termékeket ajánlja:

5.000Ft alatt: BWT Vida vízszűrő kancsó, kék – 4.990Ft

5.000-10.000Ft között: BWT Penguin vízszűrő kancsó (2.7 L, fehér) ajándék üveg kiöntővel – 7.990Ft

10.000Ft felett: BWT Penguin vízszűrő kancsó (lila) 4 db szűrővel – 11.990Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8113497335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása