MEGMUTATOM MIT REJT A CATRICE BEAUTY BOX
2017. december 13. írta: persica

MEGMUTATOM MIT REJT A CATRICE BEAUTY BOX

Lássuk a CATRICE beauty boxot: az elegáns fekete doboz szürke barokk motívumokkal és arany díszítéssel 7 csodás CATRICE terméket rejt, melyek felhasználásával nappali vagy akár ünnepi smink is készíthető.

A dobozban megtalálható a CATRICE egyik legkedveltebb korrektor palettája, az Allround korrektor, mely a színkorrekció elmélete alapján segít elfedni a bőrhibákat. Található még egy Blush Artist pirosító palettát is, amivel igazán üdévé varázsolható az arc.

A dobozban 3 szemre való termék is helyet kapott: egy csodás Nude Szemhéjpúder paletta, egy Smokey Eyes szemceruza, melyekkel igazán lenyűgöző szemsmink készíthető, valamint egy Classic Volume műszempilla, mellyel kiemelkedővé varázsolható a füstös smink! Az ajkakról sem feledkeztünk meg, ezért egy szuper folyékony ajakrúzs is lapul a dobozban. Végezetül pedig a Moon Rock körömlakk a csodás körmökért!

A beauty doboz tökéletes ajándékok karácsonyra! 

A dobozok már kaphatóak a Müller üzleteiben, illetve limitált mennyiségben online!

CATRICE beauty box pedig 6699 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8913497687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása