VICTORIA'S SECRET
2017. december 15. írta: persica

VICTORIA'S SECRET

A fehérnemű titka....

Budapest belvárosában található a Viktoria's Secret, híres fehérnemű márka üzlete. Akik szeretik a Viktoria's Secret gyönyörű fehérneműit és csodálatos kiegészítőit, parfümjeit, mindenképpen látogassanak el az üzletbe.

Az angyalok ott is rád várnak!

A fehérneműk mellett az üzletben találsz fürdőruhát, háló ruhákat, sportos alá öltözeteket, a méltán népszerű VS táskákat, neszesszereket és természetesen parfümöket, testápolókat dekor kozmetikai termékeket és ajándék csomagokat is.

A világ egyik legismertebb fehérnemű márkája, a világ legmenőbb divat showja, a világ legszexibb modelljei, csillogás, fényűzés, amerikai álom, már itthon is elérhető.

Viktória titkáról: 

A Victoria’s Secret angyalok mára fogalommá váltak. A márka rendelkezik hivatalos angyalokkal, akik az adott évben biztosan ott vannak a divatshow kifutóján,és akik a kampányokban is folyamatosan feltűnnek. Ők egészülnek még ki olyan modellekkel, akik ugyan nem hivatalos angyalok, de megfelelnek a márka elvárásainak és ezzel elérhetik azt, ami a modelleket igazi szupermodellé emeli, vonulhatnak a Victoria’s Secret kifutóján.

A Victoria’s Secret (VS) az egyik legismertebb fehérneműcég, melyet egy olyan férfi alapított, aki zavarba jött, ha feleségét fehérneművel akarta meglepni, s be kellett mennie egy üzletbe. 1977-ben tehát megnyitotta saját boltját, amit hamarosan 3 másik és a katalógusos csomagküldő szolgáltatás követett. Mindennek célja a férfiak számára kényelmes atmoszféra és az őket segítő személyzet volt. Hamarosan a hölgyek is megkedvelték a szexi márkát. A vállalat évről évre egy gyémántos darabbal is meglepi azokat, akik nemcsak kivitelezésben, hanem alapanyagok terén is luxusra vágynak. Ezek a szupermodellek által bemutatott fehérneműk a világ legdrágább melltartói (Fantasy Bra). A legextrémebb, 2005-ös modell ára 12.5 millió dollár, amit a 18 karátos fehérarany, a 2900 gyémántberakás, a 22db rubint és a középen függő, 101 karátos gyémánt indokol. Idén a VS egy-egy gyémántokkal kirakott melltartóval kedveskedett Oscar-díjra jelölt hölgynek is.

A márka “angyalai” egyébként rendkívül híres szupermodellek, mint például Naomi Campbell, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Laetitia Casta, Helena Christensen, Stephanie Seymour, Adriana Lima, Karolína Kurková, Heidi Klum, Eva Herzigová

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8313501649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása