CATRICE
2017. december 25. írta: persica

CATRICE

Blush Flush limitált kiadás a Rossmann üzleteiben

A CATRICE-től 2018. februárban érkezik a Blush Flush limitált kiadás a Rossmann üzleteibe, amellyel a drapping sminktechnikáról tudhatunk meg többet.

Különböző textúrák, színátmenetes pirosítók teszik lehetővé az egyéni kontúrozást és kiemelést a tökéletes végeredmény érdekében: csodás ombré pirosító hologramos csomagolással, krémes, cushion és mousse állagú pirosítók, folyékony highlighter és ecset teszi teljessé a kiadást. 

Draping: manapság a legnépszerűbb sminktrend a kifutókon, melyet most a CATRICE “Blush Flush” Limitált Kiadás keretein belül még jobban megismerhetünk. Különböző textúrák, színátmenetes pirosítók teszik lehetővé az egyéni kontúrozást és kiemelést a tökéletes végeredmény érdekében. 

HOLOGRAFIKUS 

KETTŐS ECSET ARCRA: Kiváló minőségű kettős végű ecset szintetikus sörtékkel a rugalmas felvitelért. A kissé hullámos, fekete sörtékkel ellátott vég különösen alkalmas a púderes textúrák felviteléhez, míg az egyenes, világos sörték tökéletesen eldolgozzák a krémes textúrákat.

OMBRÉ PIROSÍTÓ PALETTA: Pirosító paletta lágy púderes textúrával, mely egyesíti a különböző hatásokat a mattól a csillámlóig. A gyönyörű színátmenet lehetővé teszi az egyedi felvitelt a sugárzó, friss megjelenésért.

FOLYÉKONY RAGYOGÁSFOKOZÓ: Folyékony pirosító enyhén csillámló végeredménnyel. A pipettás adagolónak köszönhetően megfelelő mennyiségű terméket adagol. Rendkívül sokoldalú, használd önmagában vagy púderes textúrák előtt alapként. 

CUSHION PÚDER PIROSÍTÓ: A krémesen púderes textúra a kupakban található, a stick végén pedig egy szivacsos applikátor a könnyed felvitelért – akár útközben is!

MOUSSE HAB ÁLLAGÚ PIROSÍTÓ: Pirosító hab állagú textúrával, gyönyörű matt végeredménnyel. A szivacsos applicator precíz felvitelt biztosít. A púderes textúrájú pirosítók hatásának fokozása érdekében vidd fel a habot alapként. 

BUTTER TO POWDER PIROSÍTÓ: Innovatív hybrid textúrájának köszönhetően a krémes textúra púderes végeredményű lesz. Intenzíven pigmentált az igazán friss megjelenésért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr713523191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása