ÍGY SZÉPÜLNEK A SVÁJCIAK .... ÉS MOST MÁR MI IS!
2017. december 25. írta: persica

ÍGY SZÉPÜLNEK A SVÁJCIAK .... ÉS MOST MÁR MI IS!

SZÉPÜLÉS SVÁJCI MÓDRA .... MOST MÁR ITTHON IS!

Svájc a megbízhatóság, a minőség szinonimája legyen szó bankokról, órákról, csokoládéról vagy sajtról. Nincs ez másképp a kozmetikumok és kozmetikai kezelések esetében sem. 

A szépségipar olyan összetevőket köszönhet  Svájcnak, mint a növényi őssejt kivonat az ősi almafajtájukból, a rendkívül ellenálló hóalgát vagy olyan luxusmárkákat, mint a La Prairie és a Juvena.

A professzionális Mavex márka szintén rendkívüli hatóanyagokat állít a szépülés szolgálatába, amilyen a méregtelenítésben utolérhetetlen feketeszén vagy a távol-keletiek ránctalan bőrének titka, a ganoderma gomba.

A Mavex termékek teljes mértékben természetes összetevőket illetve tiszta gleccservizet tartalmaznak parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül. Növényi hatóanyagaik a svájci Alpokból származó gyógynövények - tárnics, áfonya, lucfenyő -, melyek liposzómák formájában jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe.

A Mavex termékeket állatokon nem tesztelték. Parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül készülnek. A márka maga a szépség kompromisszumok nélkül, svájci minőségben!

Formás test

a Mavex Body Shape Lifting a legfejlettebb és leginnovatívabb kozmetikai technológiákat egyesíti, a svájci Alpokból származó értékes növények hatóanyagaival. Olyan professzionális kezelés, mely megemeli a kontúrokat, intenzíven bontja a zsírt és fokozza a nyirokáramlást: formálja a lábakat, feszesíti a popsit és formálja az alakot.

A Body Shape Lifting két fázisa, a drenázs (folyadékelvezetés) -feszesítés valamint a cellulitkezelés egymás váltogatva egészíti ki egymást. A kezelés  4 párhuzamos hatásmechanizmussal dolgozik, melyek egymással szinergiában hatnak. Megelőzi a zsírraktározást, serkenti az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és elősegíti a zsírpárnák csökkentését. A kezelés következtében az alak kontúrosabb, a narancsbőr vékonyabb, a zsírlerakódás csökken - a bőr rugalmasabb, feszesebb és tömörebb!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr613523381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása