Légies léptek
2017. december 25. írta: persica

Légies léptek

MAVEX - CALLUSPEELNIG

A Mavex Calluspeeling a svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, rendkívül hatékony kezelés formájában, mely gyógyít és véd. A lábak friss, könnyű érzetet nyernek.

A Calluspeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek során a lábak mindössze 15 perc leforgása alatt egészséges, szép megjelenést nyernek kés és csiszoló nélkül! A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali, meglepő eredménnyel! A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt.

A Calluspeeling előnye, hogy akár egy arckezelés vagy testkezelés alatt is végezhető, míg a felhelyezett arcmaszk vagy testpakolás alatt pihenünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8413523339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása