ÚJÉVI FOGADALMAM: JÖVŐRE SZEBB LESZEK!
2017. december 25. írta: persica

ÚJÉVI FOGADALMAM: JÖVŐRE SZEBB LESZEK!

Helytállunk a munkahelyünkön, helytállunk otthon és közben próbáljuk utolérni magunkat… Miközben egyik év rohan a másik után, a ránk nehezedő teher nem lesz kevesebb, és ezzel együtt a ráncaink száma sem.

Hányszor elhatároztuk már magunkban, hogy rendszeresen eljárunk a kozmetikushoz, hogy kipróbálunk egy gépi arcfiatalítást vagy legalább bejelentkezünk bőrdiagnosztikára. Aztán egyik sem jött össze és már annak is örülünk, ha a napi arcápolási rutin belefér az időnkbe. Közben tisztában vagyunk vele, hogy az idő múlása egyre több, egyre nehezebben visszafordítható nyomot hagy a bőrünkön. Mi lenne, ha az újévi fogadalmunk ezúttal a szépülésünkről szólna? És hogy biztosan be is tudjuk tartani, mi lenne, ha már most tárcsáznánk és befoglalnánk egy januári időpontot a szépülésre? Ne halogassunk tovább!

Legyen látványos!

Ha pedig eljutottunk az elhatározásig, indításként válasszunk egy igazán látványos kezelést, amelyik megadja nekünk a kezdő löketet a továbbiakhoz! Persze nem kell rögtön arcplasztika, léteznek hasonlóan hatékony, de sokkal kíméletesebb orvos-esztétikai beavatkozások is! Hogy meghozzuk a saját kedvünket a fiatalodáshoz olyan kezelést érdemes választanunk, amelyik nem jár bőrsérüléssel – következésképp nincs felépülési idő sem – hanem a bőrt belülről, saját erejéből építi újjá. Ez fokozatos folyamat, így a beavatkozást követően senkinek nem fog szemet szúrni, hogy szépségklinikán jártunk – csak azt fogják észrevenni, hogy egyre jobban nézünk ki!

Az orvos-esztétikai beavatkozások másik előnye, hogy remekül kombinálhatók egymással, így tökéletesen személyre szabható kezelési kúrát állítanak össze számunkra. S hogy melyek a legújabb, leghatékonyabb módszerek? Lássuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5213523377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása