Helly Hansen Ski kollekció
2018. január 16. írta: persica

Helly Hansen Ski kollekció

A Helly Hansen új kollekciójával a síelők úgy választhatnak, akár a profik.

A Helly Hansen 1877 óta gyárt professzionális felszereléseket, hogy az emberek még a természet legzordabb viszonyai között is azt érezhessék, hogy igazán élnek, miközben biztonságban tudhatják magukat. A Helly Hansen öltözeteit világszerte több mint 55 000 síterepen dolgozó munkatárs és szakember viseli és bízik bennük, hiszen azokat az ő tapasztalataikat figyelembe véve fejlesztették ki. A Helly Hansen kollekciójában olyan új sífelszerelések találhatóak, amellyel bármelyik sírajongó úgy választhat, akár egy profi.

A munkájukat éjjel-nappal Helly Hansen felszerelésben végző profik által inspirálva, valamint a partner síterepek hegyimentőitől és a professzionális síelőktől kapott visszajelzésekre alapozva a márka  továbbfejlesztett technológiákkal, új darabokat alkotott meg az Ullr freeride és a Resort kollekciókon belül egyaránt. A kollekció felében megtalálható a márka legújabb Life Pocket zsebe – amelynek lényege, hogy megnövelje a telefon vagy az akciókamera akkumulátorának használati idejét. A NASA-val közösen kifejlesztett új PrimaLoft Aerogéllel feltöltött zseb kétszer-háromszor melegebb, mint egy átlagos zseb, ezáltal az akkumulátort még akkor is életben tartja, ha odakint -30° C van.

A Helly Hansen 10 év után visszahozza a porhó szerelmeseinek legjobb barátját, az egyrészes öltözetet, a hóálló, vízálló, szélálló és légáteresztő Ullr Powder Suit formájában, amely az összes jellemzőjével együtt biztosítja, hogy zord időjárási körülmények mellett is biztonságban legyen a viselője. A Hi-Viz részletgazdag és élénk színei biztosítják, hogy a síző mély hóban is látható legyen, miközben a H2Flow™ hőszabályzó-rendszer a megfelelő hőmérsékleten tartja. A hátrésznél elhelyezett PrimaLoft® szigetelő párnácskák biztosítják a teljes légáramlást a törzs körül, még hátizsák viselése mellett is. A díjnyertes Elevation Shell Jacket és a női W Aurora Shell Jacket kabátokban is megtalálható a Life Pocket zseb, biztosítva ezzel, hogy viselőjük mindig elérhető legyen, és ne tudjon lemaradni a legjobb csúszásának felvételéről.

„Az új fejlesztések és technológiák nemcsak a partnerekkel való együttműködéseknek köszönhetők, hanem a magashegyi síelők igényeinek feltárásának is”- mondta a síruházati kategóriamenedzser, Philip Tavell. „Tudjuk, napjainkban nagyon fontos, hogy kapcsolatban maradj a környezeteddel és elérhető legyél. A Life Pocket hosszabb működési időt biztosít telefonod akkumulátorának, így akár a haveroknak akarsz egy videót vagy képet küldeni a felvonóból vagy a lejtőről, akár segélyhívásra van szükséged, nem kell aggódnod, hogy a hideg hőmérséklet hatására lemerül a telefonod.”

Azokra a napokra, amikor hív a síterep, a Helly Hansen megalkotta az új Icon Jacket-et és a női W Platinum Jacket-et. Mindkét kabát a H2Flow™ hőszabályzó-rendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a testhőmérsékletet a leghatékonyabb módon lehessen szabályozni. Ez a technológia a légzsebek vagy lyukak segítségével, amelyek elraktározzák a test hőjét, optimálisan szigetel, miközben lehetővé teszi, hogy a szellőző cipzárakon keresztül szabályozhassuk a hő- és levegőáramlást, anélkül, hogy a hideg levegő be- vagy a meleg levegő kiáramlana. A design teljessége érdekében a kabátokat olyan láthatósági jellemzőkkel szerelték fel, amelyek biztosítják, hogy viselőjük jól látható és biztonságban legyen a hegyekben. Tudván, hogy a pályákon a sérülések 12 %-a ütközésekből fakad, a saját biztonságunk érdekében is fontos, hogy észrevehetőek legyünk.  Mindkét kabát kapucniján található egy karcsú, felhajtható Hi-Viz karima, amely megfelelő láthatóságot biztosít, attól függetlenül, hogy épp hány ember van a lejtőkön. A Life Pocket és a kiváló minőségű PrimaLoft® szigetelés az embert és az elektronikai felszerelését is egyaránt a megfelelő hőmérsékleten fogja tartani egész nap.

Mindkét új kollekció tovább viszi a Helly Hansen szakemberekkel való elkötelezett együttműködésének hagyományát, annak érdekében, hogy a lehető legtartósabb és legbízhatóbb felszerelést tudják megtervezni és biztosítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1713579503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása