Az új év fantasztikus új mark. ajakrúzsokkal indul az AVON-nál!
2018. január 18. írta: persica

Az új év fantasztikus új mark. ajakrúzsokkal indul az AVON-nál!

Az Avon legújabb mark. Epic Lip ajakrúzsai egy rétegben intenzív színt kölcsönöz ajkainknak - akár kétszer többet, mint a hagyományos AVON ajakrúzsok. Balzsammal dúsított formulájuknak köszönhetően akár órákon keresztül az ajkakon maradnak, miközben simábbá és hidratálttá varázsolják azokat.

Még több szín 1 rétegben az Avon Mark Epic Lip ajakrúzsával, melynek balzsamos összetétele fokozza a rúzs színét és tartósságát.

JELLEMZŐI: akár 2-szer több színt ad ajkaidnak, balzsammal dúsított összetételének köszönhetően akár órákon át az ajkaidon marad, simábbá, puhábbá és hidratáltabbá varázsolja ajkaidat

A prémium minőségű ajakrúzsok 17 kirobbanó színben kaphatóak.

Remélem neked is elnyerik tetszésedet az AVON mark. Epic Lip ajakrúzsai, és a neszesszered nélkülözhetetlen darabjai lesznek!

Megvásárolhatod a terméket on-line vagy AVON tanácsadónőnél.

Köszönöm AVON!  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9713585441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása