AVON EVE illatkollekció
2018. január 23. írta: persica

AVON EVE illatkollekció

Az élet pillanatok összessége, amelyek bár sokszor nem szeretnénk, tovasuhannak. Ne hagyjuk, hogy eltűnjenek ezek az édes pillanatok és csodás emlékek, gyűjtsük össze és tegyük emlékezetessé különleges illatok segítségével!

Az AVON új, EVE parfümkollekciója most két különleges illattal örvendezteti meg a hölgyeket, amelyekkel nem csak nőiességüket élhetjük meg, hanem megédesíthetik a legemlékezetesebb pillanataikat is.

Az AVON Eve Confidence illatban az örök optimizmust sugárzó frangipáni akkordjai tökéletesen simulnak a lédús gyümölcsös és az édes, vaníliás-fás jegyekbe, így alkotva egy igazán gazdag és különleges illatkompozíciót, amellyel megünnepelhetjük sikereinket.

A romantikus estéket felejthetetlenné tehetjük az AVON Eve Alluring csábító illatának használatával, amelyben a narancsvirág és a piros gyümölcsök egyesülnek az érzéki pézsma aromájával.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7013597427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása