AVON Care
2018. január 24. írta: persica

AVON Care

A tavasz testápolási hírnökei

A tavasz színeit csempészik be a szürke, téli hétköznapokba az AVON Care ápoló testápolási újdonságai vidám, virágos csomagolásaikkal. Az AVON Care családi kiszerelésű, kamilla- és zabkivonatot, illetve E-vitamin komplexet tartalmazó hidratáló testápoló táplálja a bőrt, így simábbá teszi a száraz részeket.

A gyorsan beszívódó krém nemcsak nagy kiszerelése miatt tökéletesen megfelelő az egész család számára, hanem azért is, mert a bőrgyógyászok által tesztelt, hipoallergén terméket már 3 év feletti gyermekek is használhatják.

A glicerines, jázmin illatú kézkrém hidratálja és puhává varázsolja a kezeinket és segít megvédeni a körömágyunk bőrét a kiszáradástól, illetve fényesebbé tenni körmeinket. A hidratáló ajakápoló E-vitaminnal gazdagított összetétele simábbá és puhává varázsolja ajkainkat, miközben a jázmin varázslatos illatával kényeztet bennünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr413600987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása