TERMÉSZETES ÚJDONSÁGOK A YAMUNÁTÓL
2018. január 27. írta: persica

TERMÉSZETES ÚJDONSÁGOK A YAMUNÁTÓL

Édes maracuja hidratáló testradír
Az első testradírunk, szédítően friss és édes maracuja illattal van benne. Isteni! Zuhanyzás közben a finom cukorszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, így helyet adsz az új, puha bőrnek.Nagy mennyiségben tartalmaz tápláló olajakat, természetes alapú összetevőket. Önbarnító termékek előtt mindig érdemes testradírozni, mert egyenletesebb lesz a barnulás, már aki ezt szereti. Testápoló nem kell utána!

Paprikás masszázsolaj
Intenzív, melegítő hatású vérkeringést fokozó masszázsolaj. Alkalmazása a kritikus testtájakon (comb, fenék, csípő) javasolt. Sportolás előtt vékony rétegben vigyük föl az olajat, kerülve az erőteljes dörzsöléseket. Csak pamut sportruházatot használjunk. Figyelmeztetés! Alkalmazását érzékeny bőrűeknek nem ajánljuk! Használata előtt végezzen mindenki bőrpróbát! Csak ép bőrfelületen alkalmazzuk, ne kerüljön a szembe, nyálkahártyákra kerülését. Az alkalmazás során a hatóanyag bőrre kifejtett hatásának következtében helyi bőrvörösség és égő érzés alakul ki! Nagyon, de nagyon hatásos, de óvatosan!

Gyümölcssavas peeling
Az érzékeny bőr is igényli a rendszeres hámlasztást, ugyanakkor ajánlott elkerülni a szemcsés radírok okozta mikro sérüléseket. A fekete áfonya, cukornád, cukorjuhar, narancs és citrom kivonatából készült AHA-savas peeling gyengéden, de hatásosan távolítja el az elhalt hámsejteket, ezáltal tisztítja a bőrt, és elősegíti az arckrémek hatóanyagainak felszívódását. Rendszeres használatával segít a bőrt felfrissíteni. Csodás az illata!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5813607489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása