ZEWA JUST 1
2018. január 27. írta: persica

ZEWA JUST 1

... egy is elég!

Bizonyára más családoknál is mindennapos probléma, hogy a gyermek, vagy gyermekek méteres papírcsíkokat tépnek le a wc papírból, hiába neveljük arra, hogy nem kell ennyit elhasználni, és eldugul a wc stb stb.

Sajnos a gyermeki kísértés óriási ha a wc papírról van szó, és miért ne lenne ez is egy játék, a tolalettben töltött idő alatt a gyermeknek  

A szülők meg csak bosszankodnak, hogy rengeteg wc papír tűnik el......

A jó hír az, hogy a ZEWA tudja erre a megoldást!

 

Elképzelhetőnek tartod, hogy a toalettpapírból csupán 1 lap is elég lehet?

Ezentúl ez is lehetséges, hiszen a Zewa egyedülálló újdonsággal bővíti választékát.

A prémium minőségű, 5 rétegű Just1 toalettpapír nagyobb, vastagabb és jobb nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Zewa többi toalettpapírja, így akár egyetlen lap is elegendő lehet a használat során.


A Zewa márka minden innovatív lépésével arra törekszik, hogy a védelmet és gondoskodást a legmagasabb szintre emelje, emellett pedig még kényelmesebbé tegye a családok mindennapjait.


A piacon újdonságnak számító, kiemelkedő minőségű Zewa Just1 lapjai 27%-kal nagyobbak, 66%-kal vastagabbak és erősebbek, valamint a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően sokkal jobb nedvszívó tulajdonsággal rendelkeznek, így a használat során akár egyetlen lap is elegendő lehet.

Az 5 rétegű Zewa Just1 újradefiniálja mindazt, amit eddig a prémium toalettpapírokról gondoltunk.
Gondoskodás, tisztaság, puhaság és frissesség – mindez egyetlen lapba zárva!

 

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr113606991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása