Bemutatkozik a chocoMe új Raffinée kreációja:
2018. január 28. írta: persica

Bemutatkozik a chocoMe új Raffinée kreációja:

Gyümölcsös ízek kavalkádja egy szem drazséba sűrítve

Az enyhe télnek és a tavasz lassú, de biztos közeledésének köszönhetően talán még sosem volt ennyire színes és élettel teli a hideg évszak, ami a chocoMe boszorkánykonyháját is inspirálta: legújabb Raffinée termékünk megalkotásánál egy minden eddiginél gyümölcsösebb összeállítást hoztunk létre.

„A felejthetetlenül gazdag ízek alappillére a zsenge, korai szüretelésnek köszönhetően enyhén fanyar feketeribizli, amely a liofilizálásnak köszönhetően hiánytalanul megőrizte eleven, friss jellegét. Ehhez a gyümölcshöz kerestünk olyan különleges alapanyagot, amelynek köszönhetően a végeredmény összetéveszthetetlenül idézi az erdei gyümölcsök zamatát, ugyanakkor a jellegzetes chocoMe stílusjegyeket is magán viseli” – mondta Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa, az új ízvilág megálmodója.

Választásunk ezért esett a kékáfonyás joghurtra, amelyet bourbon vaníliában gazdag fehércsokoládéval kevertünk össze.  A krémesen lágy joghurt és a fenséges aromájú csokoládé - eszményi ízpárként - rendkívül karakteres, egyszerre kellemesen fanyar és bársonyosan édes kérget von a gyümölcs köré. A varázslatos ízharmóniát tovább fokoztuk: az elkészült drazsészemeket liofilizált és összeporított kékáfonyás joghurtban hempergettük meg.  

Az új Raffinée kreációnk izgalmas, meglepetésekkel teli, sokszínű ízvilága ellenállhatatlan csábítást tartogat a hűvös, télmarasztaló napokra: a nyár különleges zamatait, frissességét megidézve, ínycsiklandó drazsékölteményként édesíti meg a napjainkat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7313610439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása