SOFT MATTE LOOK Kollekció
2018. január 31. írta: persica

SOFT MATTE LOOK Kollekció

A Miss Sporty - tól!

Hiszen a télnek még nincs vége, sőt! Ilyen gyönyörű Miss Sporty sminkben érdemes várni a tavasz közeledtét! 

Az eddigi leglágyabb és legütősebb téli kollekció! Csodálatos új sminkkollekció érkezik, amiben minden a puha, matt, nude színekről és a bársonyos textúrákról szól. Hordható viselet egyenesen a kifutókról.

Tökéletesen passzol a pomponos sapkákkal, a vastag kötött holmikkal, és kiemeli a gyönyörű, halvány téli arcszínt is. Készülj fel a havas évszakra, hogy selymes bőröd, csodás ajkaid és körmeid legyenek, így nem csak jól fogsz kinézni, de jobban is érzed majd magad! A sminkkollekció a “hygge” trend jegyében készült. Lányok, télre fel!

Matte to Last 24 H krémes ajakrúzs: Intenzív matt ajakszínek, amik fantasztikusan néznek ki a kifutókon, de a való életben – valljuk be –, elég trükkös kivitelezni, gyakran inkább élettelen az összhatás. A Matte to Last 24 H krémes ajakrúzs más. A selymes, krémes folyékony formula és a vibráló színek együttese sose tűnik fakónak. Ez a fantasztikus rúzs annyira jó, hogy szinte már függőséget okoz, a MATRIX gel technológiának köszönhetően szuper kényelmes és könnyű viselet az ajkakon. És wow – hihetetlenül tartós is! A gondosan válogatott polimerek mintha egy második bőrt varázsolnának az ajkaidra. A Matte to Last 24 H krémes ajakrúzs nem maszatolódik vagy kenődik, sőt, még a csókolózás próbáját is kiállja! Az áttörő erejű formula kókusszal és E vitaminnal kényezteti az ajkad és ráadásul finom íze is van. A hajtóvadászat a tökéletes téli rúzs után befejeződött, megtaláltad az igazit!

Az új Matt kollekciód árnyalatai:

Fresh Nude – Cool szín a mindennapokra

Vibrant Mocha – Kávé inspirálta ínyencség

Lively Rose – Igazán tündöklő, szuper viselet egy randira

Cheerful Pink – Életteli, ragyogó pink árnyalat

Vivid Red – Az ütős vörös a kifutóról

És a tökéletes kiegészítő…  …a Fabulous szájkontúr ceruza.

Ez a ceruza segít a színt kordában tartani, megelőzi a túlfolyást, krémes állagának köszönhetően kenhető és nem maszatolódik. Színei a Matte to Last 24 H krémes ajakrúzs palettájához illeszkednek, a duó együttes használata hihetetlen tartósságot eredményez.

Insta Mousse Matte alapozó: Az Instgram képek retusálása és filterezése már ANNYIRA lejárt. Az új INSTA Mousse Matte alapozó viszont segít a tökéletlenségeken, ez a lágy, matt alapozó igazi #nofilter bőrt eredményez! Segít elhomályosítani a bőrhibákat és hegeket, kontrollálja az olajos csillogást, és úgy biztosít teljes fedést, hogy közben nem tűnik nehéznek és maszk-szerűnek. A szuper mousse állagú formulát álom egyszerű felvinni, könnyű és kényelmesen kenhető, a végeredmény így ragyogó és természetes lesz. Gyönyörű viseletet biztosít 8 órán át (vagy akár egész nap).

A kuckózós téli smink tökéletes befejezése a meleg árnyalatú matt arcpír. A REALLY ME! Matte pirosító könnyen és egyszerűen varázsol színt az orcákra, akár egy ecsetvonással barack-puhaságú élettel teli, lélegző hatást érhetsz el. Két árnyalattal, a meleg barackos Really Tender, és a pink Really Sweet, mindkettő csodás választás.

Check Matte Körömlakk: Ha télen legszívesebben ki se tennéd a lábad a melengető otthonodból, nincs szükség rá, hogy körmeid megfelelő ápoltságához a kinti hideggel dacolj. Ez a hihetetlen lakk úgy hat a körmökön, mint a legpuhább pasztell kasmírtakaró. Lágy, bársonyos tapintás és cool, matt befejezés ötvözete. Válaszd akár a Cocooning Pink, vagy a Beige Blanket árnyalatot, a körmök nem is kaphatnának szebb gondoskodást.  

Miss Sporty Soft Matte kollekció... ...ezen a télen csomagold magad puhaságba! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1713620680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása