Kis autó, nagy teljesítmény .... :)
2018. február 01. írta: persica

Kis autó, nagy teljesítmény .... :)

FIAT PUNTO

Fiat ….. mi is jut az eszembe róla? Olaszország, Toscana, a mennyei olasz kávé, az isteni pizza, a pasta és sorolhatnám! De maradjunk az autónál...

Abban a szerencsében részesültem jó pár éve, hogy a családi autónk egy Fiat Linea lett, egy igazi hamisítatlan Olasz családtag, nagyon szeretem, hálás autó, imádom a nagyságát, az eleganciáját, mindent együttvéve szeretem az autómat, így nem csoda hát, hogy egy Fiat Punto is a „kezeim” közé kerülhetett.

Persze méreténél fogva, kisebb autó, mint a Linea, de dinamikus, igazi kis dolce vita.

Vezetni is nagyon élveztem, modern belső kialakítása, a kényelmi funkciói, melyet a vezetés közben tapasztalhattam meg mind mind a Fiat Punto előnyeire írhatóak!

Nézzük is a lényegi dolgokat az autóról:  Letisztult és dinamikus vonalvezetés egy időtlen kompakt autóhoz. 

Stílus és technológia még soha nem voltak ilyen közel egymáshoz. A Fiat Punto a legjobb választás, ha egy olyan autót keres, amely tökéletesen egyesíti a használhatóságot a kiváló teljesítménnyel és - mindenek előtt - egy bátor személyiség. 

Külcsin és belbecs:A három felszereltségi szint és az 6 különböző motor segítségével mindenki megtalálhatja a saját Puntoját.  A színrefújt első lökhárító, a két légbeömlő, az irányjelzőket tartalmazó külső visszapillantók együttesen fokozzák a modell sportosságát.

A Punto már külön fogalom. Agilis, modern külső és tágas belső. Ez a Punto. Egy autó, élénk, egyedi karakterrel és összetéveszthetetlen stílussal. Dinamikus, jellegzetes formák, amelyek tökéletesen kifejezik az olasz stílust. 

5”-os érintőképernyős rádió + MP3 lejátszó, navigációs rendszer iGo Európa térképpel, USB, AUX, SD kártya csatlakozóval, Bluetooth telefon kihangosítóval, Rádió távvezérlők a kormánykeréken, Tempomat, Pótkerék
Fűthető külső visszapillantók a karosszéria színében, Fényezett kilincsek…

Dolce Vita a kis Olasszal!

Vezessetek óvatosan, biztonságosan!

Fotó: saját (PR)

Infó: www.fiat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6313624364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása