ÉRZÉKI - MODERN - NŐIES
2018. február 05. írta: persica

ÉRZÉKI - MODERN - NŐIES

OTTO KERN SOFT CONTRAST

Bátran ki merem jelenteni, hogy nagy parfüm fogyasztó vagyok, vannak nagyon nagy kedvenceim, és vannak olyan parfümök melyeket csak alkalmakkor „viselek” … és akkor most megérkezett egy puhasággal, lágysággal, finom nőiességgel teli OTTO KERN illat.

 

Teljesen magával ragadott, a kifinomult virág illatával, a fej illatban megtalálható sárgabarackkal. Varázslatos!

Azt hiszem méltán kijelenthetem, hogy nagyon nagy kedvenceim közé kerül.

 

Minden mai modern nagy betűs Nőnek ajánlom!

 

Ha már úgyis közeleg a Valentin nap, Uraim, lepjétek meg kedveseiteket ezzel a csodálatos kontrasztokkal teli OTTO KERN parfümmel!

 

Ebben a kompozícióban a gyengéd ellentétek pazar illatélménnyé olvadnak össze. Az ismerős, gyümölcsös kezdőillatból egzotikus, különleges virágokkal csábító szívillat bontakozik ki. Az alapillat leheletnyi krémes vaníliával ötvözött puha fás aromájával vonzó nőiességet sugároz.

Fejillat: sárgabarack, grapefruit, málna. Szívillat: tiaré virág, jázmin, gardénia. Alapillat: vanília, szantálfa, krémes akkord

 

érzéki - modern - nőies

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9413636680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása