Hajpakolás = L'Oréal Extraordinary Clay!
2018. február 12. írta: persica

Hajpakolás = L'Oréal Extraordinary Clay!

Tisztító hajpakolás gyorsan zsírosodó hajra jótékony hatású agyagokkal.

Nem csak az arcbőrünk igényel megfelelő pakolást, érdemes a hajunknak is megadni ezt a kis luxust. A L’Oréal Elseve Extraordinary Clay tisztító hajpakolása agyagokkal, megadja mind azt amire a hajunknak szüksége lehet.

A hajápolási rituálénk kiegészülhet a szokásos sampon + balzsam mellé még egy kis agyagos pakolással, mert a hajunk is megérdemli ezt az ápolást, pláne ha az igénybe is van véve.

Használd a tisztító maszkot hajmosás előtt mélytisztítóként. Majd hidratáld hajad a sampon és balzsam segítségével. A hajpakolást a sampon használata előtt, száraz vagy nedves hajra vidd fel, lépésről lépésre a haj teljes hosszára, különös figyelmet fordítva a hajtövekre. Hagyd a hajadon kb. 5 percig a túlzott faggyú és a szennyeződések felszívásáért, majd alaposan öblítsd ki a hajadat. Így a hajad újra tiszta, friss és könnyű érzetű lesz egészen a hajtövektől.

Az optimális eredményért egészítsd ki a hajtisztító programodat az Extraordinary Clay termékcsaládba tartozó samponnal és balzsammal. 

Pakolást fel! 

Köszönöm L'Oréal.

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5713660092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása