FRISS. RAGYOGÓ. ÜDE.
2018. február 26. írta: persica

FRISS. RAGYOGÓ. ÜDE.

A Clinique tavaszi újdonságai már az üzletekben!

Halász S. Alex, make up artist bemutatta nekünk a Clinique márka új tavaszi sminkkollekcióját! Ragyogó színek, bársonyos, üde arcbőr, és tartós, gyönyörű smink lett a végeredmény! Imádtam!

A márka újdonságai már megtalálhatóak a Clinique szaküzleteiben, és a kiemelt Parfümériákban!

Nekem, személyes kedvencem lett az ikonikus Moisture Surge hidratáló, amely most teljesen megújult! Formulája minden eddiginél hatékonyabban hidratálja az arcbőrt, akár 72 órán keresztül.

A Clinique márkáról:

Az 1968-ban alapított Clinique az első bőrgyógyászok által létrehozott presztízs márka a világon.

Küldetésének ma is ugyanazt tekinti, mint megszületése idején: a legkiválóbb minőségű és leghatékonyabb termékekkel kíván megszépíteni minden bőrtípust és bőrszínt. Filozófiája, készítményeinek személyre szabhatósága és csúcstechnológiával előállított, szigorúan tesztelt termékei révén a márka mára a világ egyik vezető bőrápolási szaktekintélyévé vált. Minden smink és bőrápoló terméke allergiateszttel vizsgált és 100%-ban illatanyagmentes. A Clinique minden életkorú és etnikumú nők és férfiak számára kínálja termékeit.

A Clinique termékek több, mint 135 országban, összesen több, mint 17.000 árusítóhelyen kaphatók.

 

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8913700518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása