Megérkezett a tavasz új íze a THEODORÁTÓL
2018. február 26. írta: persica

Megérkezett a tavasz új íze a THEODORÁTÓL

Eper és menta ízesítésű ásványvíz

A tavasz közeledtével és a téli tartalékaink kimerülésével egyre jobban vágyunk a friss ízekre. Amíg azonban az évszak egyik első gyümölcsére, a szabadban termett eperre várni kell, már most kortyolhatsz a tavaszból, hiszen új íz érkezik a frissítően gyümölcsös Theodora ásványvizek családjába.

A gránátalma, málna, narancs és citrom ízeket követően eper-menta ízesítésű Theodora ásványvíz palackozását kezdte meg a Szentkirályi-Kékkuti Ásványvíz Kft. Márciustól már te is megtalálod a boltok polcain az új ízkombinációt.

Ahogy melegszik az idő, a szervezetnek egyre nagyobb szüksége van a folyamatos frissítésre és hidratálásra.

Főleg azoknak nyújt maximális frissítő hatást az ásványvíz, akik heti több alkalommal sportolnak is. Nemrégiben elvittem magammal az egyik palack Theodora eper-menta ásványvizet a Zumba órára, és kifejezetten jól esett a menta frissessége, az eper finom íze az ásványvízben az edzés alatt, gyorsan el is fogyott a másfél liter :)

www.szentkiralyi.hu

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7513699662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása