KERÜLJ KÖZELEBB A BOSS ESSZENCIÁJÁHOZ
2018. február 28. írta: persica

KERÜLJ KÖZELEBB A BOSS ESSZENCIÁJÁHOZ

THE SCENT

A BOSS Parfums bemutatja a BOSS THE SCENT Parfum Edition For Him férfi, és For Her női illatokat: két elragadó új illatot, amelyek összefoglalják a BOSS esztétika modernitását és időtlenségét. Az érzések kezdeti ébredésétől, a rejtett mélységek felfedezéséig a két szakértelemmel készített illat egyre jobban felfedi hihetetlen erejét, amint közelebb kerülsz hozzájuk.

A BOSS THE SCENT Parfum Edition For Him és For Her mámorító illatjegyekkel indít, melyeket azután a parfümkészítés legértékesebb természetes összetevői csak fokoznak. A luxus és érzéki illatok kölcsönös vonzalmat ébresztenek a BOSS férfi és nő között, amint az illatok komplexitása és ereje kibontakozik.

BOSS THE SCENT PARFUM EDITION FOR HIM

A legjobb mestermunkát ünnepelvén, a BOSS THE SCENT Parfum Edition For Him mély és határozott illat. A gyömbér friss és fűszeres illatjegyeivel indít, ami a kirobbanó stimuláló energia ígéretét hordozza magában. A szívillatban az afrodiziákumként számon tartott, Dél-Afrikából származó maninka gyümölcsöt az íriszgyökér kivonata egészíti ki, amely igazán elegánssá teszi az összekeveredő illatjegyeket. Az írisz virág gyökeréből származó alapanyag, mámorító vonzerejéről ismert, amely a parfümkészítés egyik legértékesebb összetevőjévé teszi a világon. Az alapillatban a pacsuli olaj uralja az illat gazdagságát és játszik össze a bőrillattal intenzív és füstös fa jelleget adva, amely melegséggel és titokzatossággal árasztja el az illatot. Együttesen az összetevők a maninka gyümölcs sötétebb oldalát hangsúlyozzák, és ezáltal a következő szintre emelik ezt a bódító illatot.

BOSS THE SCENT PARFUM EDITION FOR HER

A BOSS nőt az egyenlők kifinomult játékában való részvételre invitálva, a THE SCENT Parfum Edition For Her egy fényűző illat, amely elbódítja az érzékeket. A mézédes őszibarack gyümölcsös jegyeivel indítva, az illat édes csalogatásával olyan kezdeti csáberőt sugároz, amely bárki számára igen vonzó, akire csak a parfüm viselője egy pillantást is vet. Az illat mély és érzéki magjában a rabul ejtő Osmanthus Absolute (illatcserje kivonat) található, amely egy igen ritka nyersanyag, és az illatcserje virágának rejtett sötét oldalát mutatja meg. Eközben a Cistus Absolute (szuhar) fokozza a pörkölt kakaóbab illatát az alapillatban, érzéki balzsamos keretet biztosítva az illatnak, mely meleg eleganciát sugároz.

LUXUSKIVITELŰ CSOMAGOLÁS

A férfias flakon elegáns matt feketében pompázik, fényes fekete ketrecbe foglalva, mintha magába zárná a csábítás szellemét, mielőtt az szabadjára engedné dinamikus erejét. A női flakon sokban hasonlít a férfi változatra, de annak fényes vonalai gyémánt alakzatban felfelé futnak, és a kecses kupak egy csipetnyi nőiességet ad az ikonikus BOSS mandzsettagombhoz. Mindkét illat fekete dobozban kerül forgalomba, amelyeken a flakonok körvonala és a BOSS logó dombornyomata látható - a női változaton arany színben, a férfin pedig ezüstben -, így a BOSS THE SCENT Parfum Edition a tökéletes csábító ajándék szerelmeseknek.

Megvásárolható: Douglas, Müller és Marionnaud Parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2013705174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása