SZŐKÍTÉS EGY PILLANAT ALATT?
2018. március 14. írta: persica

SZŐKÍTÉS EGY PILLANAT ALATT?

Semmi sem lehetetlen! Az új, innovatív BLOND STUDIO INSTANT HIGHLIGHTS segítségével mostantól mindenki időt takaríthat meg.

Te is játszottál mára gondolattal, hogy szőke tincseid legyenek? Szívesen kipróbáltad volna a contouring, balayage vagy ombré szőkítési technikákat? De az időhiány miatt sajnos le kellett mondanod róla? 

Fodrászod a speciális Instant Highlights szolgáltatásnak köszönhetően különleges eljárással felmelegíti a felvilágosítandó hajtincseket, ami által felgyorsítja a felvilágosítás folyamatát.

A termék olajokkal gazdagított összetételének köszönhetően hajad minősége miatt nem kell aggódnod, sőt a szolgáltatás Smartbonddal együtt is alkalmazható, ami megerősíti a hajad belső kötéseit.

A szőkítő szolgáltatásnak már nem kell 1 órán át tartania, hiszen ez az új, professzionális rendszer lehetővé teszi,hogy mindössze 30 perc leforgása alatt személyre szabott szolgáltatást kapj!

Vagyis az új rendszer segítségével fele annyi idő alatt felvilágosíthatják a frizurád, mint az egy általános szőkítő szolgáltatás esetében lenni szokott. 

Az Instant Highlight szolgáltatást keresd a  L’Oréal Professionnel Salon Expert szalonokban: https://loc.salon-expert.hu/ 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5413738118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása