Szülinapos az Answear! Hét évesek lettünk!
2018. március 14. írta: persica

Szülinapos az Answear! Hét évesek lettünk!

A lengyel Answear multibrand divatwebáruház februárban szülinapját ünnepelte.

A nagy napra a hazai blogger és divat magazinok szerkesztőit hívta meg a multibrand webáruház, hogy a közösen elért sikereket együtt ünnepeljék.

Az eseményt Budapest szívében, az egyik legtrendibb helyen, az Up&Down étteremben tartották. Már a meghívó is jelezte, hogy a divatról szól az este. A dresszkód arany és fekete volt, amit a trenddel foglalkozó bloggerinák és glossy magazin szerkesztők örömmel teljesítettek.  A helyszín tobzódott az arany és fekete lufiktól, - a pezsgős installáció és az ANSWEAR lufi betűk - természetesen remek fotózási lehetőséget biztosítottak a selfizni vágyó vendégeknek. Az este folyamán Szabolcsi Johanna az Answear magyarországi vezetője prezentációjában méltatta a social média aktív szerepvállalását az Answear üzleti sikereiben, amit a jelenlévő influencereknek meg is köszönt és amely hetente többszáz követővel gyarapítja az Answear közösséget. Megtudhatták a meghívottak, hogy milyen célokat tűzött ki a lengyel multibrand webáruház.

Johanna beszélt továbbá a 2018-as Answear és Medicine kollekciók megújulásáról és további eladásösztönző innovációs terveikről. „Másfélszeres növekedést értünk el az elmúlt évben, de itt most nem állunk meg. Lendületes, profi munkára törekszünk és egyre szebb eredményekre számítunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hazai sajtó, valamint az online közösség támogatásával értük el és folyamatosan számítunk a fejlődésünkhöz szükséges visszajelzésekre is.”

A beszédet quiz követte, amin nagyon lelkesen szerepeltek a vendégek. A torta az Answear dobozát szimbolizálta, amit örömmel megkóstoltak a bloggerinák. Az erre az alkalomra kevert Answear koktéllal koccintottak a cég sikerére és kötetlen hangulatban élvezték a partit.

Természetesen nem feledkeznek el a vásárlóikról sem, hiszen nekik is köszönhetik ezt a fantasztikus sikert. Különleges születésnapi kedvezmények várják a weboldalra látógatókat. www.answear.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7113738164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása