Több mint szépség.... Újdonságok az Avontól!
2018. március 20. írta: persica

Több mint szépség.... Újdonságok az Avontól!

AVON True Ultra Volume szempillaspirál. A káprázatos szempillák titka

A tökéletes szempilla nem álom többé. Az AVON új, extra dúsító hatású, innovatív Smartfibre komplexet tartalmazó szempillaspirálja hármas hatást nyújt - épít, kitölti a pillák közötti réseket és egészen a tövüktől megemeli a pillákat. A különböző hosszúságú szálak körülölelik a pillákat, így akár egész nap gondoskodnak annak volumenéről és hosszúságáról, miközben a formula kitölti a pillák közötti réseket, olyan hatást keltve, mintha több szempillánk lenne. Segít növelni a pillák optikai sűrűségét, ráadásul mandula formájú keféjének köszönhetően pedig egészen a tövektől egyenletesen oszlatja el a festéket. A vízálló szempillaspirál nem kenődik el és nem pereg le, így nem kell félnünk attól, hogy szemsminkünk nem lesz tökéletes. Mindenki csodájára jár majd a káprázatosan dús pilláinknak.

AVON Color Trend. Tavasziasan kéklő újdonságok

A kéklő ég és a mély tenger színeit idéző AVON Color Trend újdonságokkal vihetünk egy cseppnyi kékséget a mindennapjainkban. Az új, szezonális árnyalatokban kapható gyorsan száradó Color Trend körömlakkokat könnyen és simán tudjuk felvinni körmeinkre, amelyek fényes hatást biztosítanak. A hangsúlyos szemsminkhez használjuk a Color Trend 2 az 1-ben szemceruzát és szemhéjszínezőt, amely a legdivatosabb árnyalatokban kapható. Kontúrozáshoz és füstös smink elkészítéséhez is tökéletes választás.

AVON Care Jázminos testápoló E-vitaminnal. Illatos hidratálás

A tavasz beköszöntével sem szabad megfeledkeznünk a megfelelő bőrápolásról. Tegyük bőrünket ragyogóvá és mennyeien puhává a téli zimankó után az AVON Care új, E-vitamin kivonatot tartalmazó hidratáló testápolójával. Enyhíti a bőr feszülő érzetét, miközben isteni jázmin illatba burkolja azt.

mark. Plump and Stay dúsító szájfény. Dús ajkak, két lépésben

Az igéző, dús ajkak minden nő vágyálma, így nem csoda, hogy mindent megteszünk azért, hogy minél teltebbnek látszódjanak ajkaink. Az AVON új, mark. Plump and Stay dúsító szájfénye segítségével ez már nem lehetetlen. A 2 az 1-ben terméknek köszönhetően ajkaink teltebbnek tűnhetnek, miközben elképesztő csillogást biztosítanak. Első lépésként a tartós, matt színt tartalmazó felével fessük be ajkunk, amely így teltebbnek fog tűnni, majd ezután az áttetsző fedőréteget kenjük fel, amely fokozza a dús hatást és kellemes csillogást ad ajkainknak. 

AVON Lily Soft Musk kölni. Gyengéd érzékiség

Az AVON új, hölgyeknek készült virágos illata a tavasz igazi hírnöke. A mámorító fehér liliom és a friss frézia tökéletesen elegyedik a körömvirág finom illatával, amit az érzéki pézsmás és fás alapjegyek tesznek teljessé.

AVON Anew Ultimate Infinite Effects éjszakai bőrfeszesítő duó. Feszesebb bőr hétről hétre

Az AVON arcápolási újdonságai között köszönthetjük az áttörést elérő, 45 éves kor felett ajánlott, Anew Ultimate Infinite Effects éjszakai bőrfeszesítő duóját, amelynek használatával bőrünk hétről hétre feszesebb lehet. A Superretinol komplexet és Glicolic+ komplexet tartalmazó kétfázisú éjszakai bőrfeszesítő hatékonyan veszi fel a harcot a ráncokkal szemben, segít halványítani akár a mély ráncokat is. Javítja a bőr rugalmasságát, fokozza annak ragyogását és halványítja a bőr elszíneződését. Kétféle formulájának köszönhetően bőrünk nem szokik hozzá egyetlen krém hatásához, ehelyett a két különböző krém alkalmazásával folyamatos javuláson megy keresztül. Használata roppant egyszerű: naponta egy alkalommal, esténként vigyük fel a megtisztított bőrre, első héten a Glicolic+ komplexet tartalmazó krémet, majd a következő héten a másik, Superretinol komplex tartalmú végét, és hetente váltogassuk a két formulát.

AVON Clearskin olajmentes BB krém búza- és teafakivonattal. Intsünk búcsút a pattanásoknak!

A bőrhibák és pattanások ellen folytatott harcban lehet segítségünkre az AVON Clearskin olajmentes formulájú BB krémje. Búzafehérje- és teafakivonat tartalmának köszönhetően segít megbirkózni a pattanásokkal, csökkenti azok méretét és kinézetét, miközben segít megelőzni az új pattanások kialakulását. Továbbá elfedi a bőrhibákat és egyenletesebbé teszi a bőrtónust, hogy arcbőrünk makulátlannak tűnjön.

AVON Planet Spa Greek Seas termékcsalád. SPA élmény otthonodban

Márciusban az AVON Planet Spa Greek Seas termékcsaládja tápláló testápolási termékekkel bővül. A tengeri algát és kristálysót tartalmazó, ásványi anyagokban gazdag termékek ragyogóvá és hidratálttá varázsolják a bőrt a tavasz beköszöntével. Először használjuk a bőrpuhító testradír, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, energizálja és ragyogóvá teszi a bőrt, majd az azonnali hidratálásért használjuk a könnyű állagú testápolót. Bőrünknek puha és táplált érzetet kölcsönöz, miközben nem kell attól félnünk, hogy ragacsos utóérzetet hagyna maga után, hiszen gyorsan beszívódik.

AVON True Diamonds szemkontúrceruza. Gyémántfényű kontúrok

A tökéletes szemsmink éke a precízen meghúzott szemkontúr. Az AVON True Diamonds szemkontúrceruza palettája márciusban két árnyalattal bővül. A gyémántfényű szemkontúrceruzákat egyszerű használni, visszatekerhető és nem szükséges hozzá hegyező. Tartós és intenzív színeket biztosítanak. Kontúrozásra fel!

AVON tipp: Bátran használjunk két ellentétes színű szemceruzát szemsminkünk elkészítésénél! A felső szempillatőbe vigyünk fel egy fekete színű szemkontúrceruzát, az alsóba pedig egy színeset, ettől szemünk hangsúlyosabbnak fog tűnni.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1813755136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása