VISELD A KIFUTÓK SMINKJÉT! A BOURJOUIS ÚJDONSÁGA:
2018. március 20. írta: persica

VISELD A KIFUTÓK SMINKJÉT! A BOURJOUIS ÚJDONSÁGA:

24 ÓRÁN ÁT TARTÓ SZATÉN ÉS METÁL HATÁSÚ KRÉMES SZEMHÉJFESTÉK

Eljött a krémes szemhéjfestékek nagy pillanata! A sejtelmesen szikrázó szatén és a fémes hatás most az igazi nagy dobás a divatvilág top bemutatóin.  A bizonyíték? Az új Szatén hatású 24h ésa Metál hatású 24h Krémes Szemhéjfesték , ami nem csak szofisztikált külsőt kölcsönöz, de használatuk rendkívül egyszerű a mindennapokra... és persze az éjszakákra is!

Engedd szabadjára a benned rejlő párizsi nőt!

Ultra krémes, könnyen kenhető, mégis jól fed? Pipa! Nem ráncosodik, nem kopik és nem is fakul? Pipa! Könnyű viselet, magával ragadó színek? Szintén pipa! Az új Szatén hatású 24h és Metál hatású 24h Krémes Szemhéjfesték káprázatos árnyalatai minden elvárásnak megfelelnek, speciális hatású fedő rétege tökéletes ragyogást biztosít egész napra.Két különleges hatású szemhéjfesték a Bourjois -tól, amelyek a kifutók trendjét csempészik a hétköznapok sminkjébe. Hosszan tartó púder hatású folyékony formula a könnyű felvitelért. Ismerős a csomagolás? Nem csoda, hiszen a dobozt a best seller Bourjois Rouge Edition Velvet rúzs inspirálta, az ajakrúzs egy igazi must-have termék a beauty fanatikusok számára.Hat szatén hatású árnyalat irizáló pigmentekkel, az érzéki neutrális Beige –Sellertől (01) a merész és sötétebb tónusokig, mint például a Drive me grey - zy (06). A fémes hatású arany és ezüstös árnyalatok gyöngyház pigmentet tartalmaznak, csodásan rétegezhető textúrájukkal rendkívül könnyű dolgozni. Az összhatás intenzitása csak rajtunk múlik, legyen az visszafogott tündöklés, vagy igazi heavy metal.

Bourjois Szatén hatású 24h Krémes Szemhéjfesték

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6313755240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása