Tavaszi megújulás az AVON-nal!
2018. április 01. írta: persica

Tavaszi megújulás az AVON-nal!

A tavasz a megújulás, az újjászületés időszaka, amely során melegebb és élénkebb színeket használhatunk, újra elővehetjük kedvenc tavaszi darabjainkat és formába hozhatjuk magunkat. Ebben a megújulásban lehet segítségünkre az új AVON Works termékcsalád, akár feszesebb, karcsúbb idomokról álmodunk, akár a narancsbőrtől szeretnénk megszabadulni.

Továbbá pasztellszínű sminkeket, ápoló arctisztító és mélyen tápláló testápolási újdonságokat, illetve izgalmas hajápolókat hoz el ez a hónap az AVON rajongók számára!

AVON Works. Újra tökéletes formában

A beköszöntő jó idő és a melengető napsugarak a nyár előfutárai, így már nem halogathatjuk a készülődést a strandszezonra. A rendszeres testmozgás és kiegyensúlyozott étkezés mellett segítségünkre lehet az új AVON Works termékcsalád is, amely az AVON már jól ismert Solutions testformáló márkájának megújult változata, új névvel, új csomagolással és továbbfejlesztett formulával. A különleges hatóanyagokat tartalmazó, feszesítő krémek segítenek hatékonyan elbánni a narancsbőrrel, a terhességi csíkokkal vagy a dekoltázs megereszkedett bőrével. A narancsbőr elleni harcban hű társunk lehet az AVON Works újdonsága, a krioterápiás kezelések ihlette Narancsbőr elleni hűsítő gél, amely a különleges Coolingburn komplex technológiának köszönhetően segít halványítani a legmakacsabb narancsbőrt is. Használatával simább és feszesebb bőrt érhetünk el, miközben karcsúsító hatásáról is megbizonyosodhatunk. Ne hagyjuk, hogy idén bármi a feszes idomok útjába álljon

Szépséges sminkek nőies csomagolásban

A tavasszal együtt a finom pasztell színek és a virágos motívumok is megérkeztek az AVON kínálatába. Az AVON True sminkvonalának közkedvelt tagjai most új, pasztell árnyalatban kaphatóak és nőies, virágos csomagolásban tündökölnek áprilisban. Legyen szó szemsminkünk elkészítéséről, arcunk bronzosításáról vagy csodás manikűrünkről, kedvünkre válogathatunk a tavaszias árnyalatok közül.

mark. szemöldökformázó készlet. A tökéletes szemöldök titka

Sminkünk elkészítése során nem feledkezhetünk meg arcunk egyik legmeghatározóbb részének hangsúlyozásáról sem: a szemöldökünkről. A két új árnyalattal bővülő, AVON mark. szemöldökformázó készletek segítségével precízen, mégis könnyedén formázhatjuk szemöldökünket. Először fésüljük át, majd simítsuk a waxot a szemöldökszálakra, hogy azok tökéletesen formáltak legyenek. Második lépésként, ha szükséges, töltsük ki a hiányos részeket a púderrel, ezzel fixáljuk szemöldökünket.

AVON Color Trend szemcsés hatású körömlakk. Texturált manikűr bevállalósoknak

A Color Trend termékcsalád körömlakk újdonságai most a vagány hölgyeknek fognak igazán kedvezni. A különleges körömlakk használatával szemcsés, matt homokhatású körmöket varázsolhatunk magunknak, amivel trendivé varázsolhatjuk manikűrünk megjelenését. A vagány textúrájú lakkok öt merészen vibráló színben kaphatóak.

AVON Anew arctisztító balzsam. Innováció az arctisztításban

Az AVON legújabb, prémium arctisztító innovációja az Anew arctisztító balzsam az alapos tisztítás mellett a regenerálás erejével is bír. Az innovatív, balzsamos állagú arctisztító, amely különlegessége, hogy használat közben olajjá változik, könnyedén távolítja el a szennyeződéseket az arcbőrről és oldja fel a sminket, még a szem környékén is. Segít fiatalosabb külsőt kölcsönözni a bőrnek, miközben megerősíti a bőrt védő nedvességréteget, így járulva hozzá ahhoz, hogy bőrünk már a sminkeltávolítás során is regenerálódhasson. Használatához először a megfelelő mennyiségű arctisztítót dörzsöljük össze a két tenyerünk között, amíg a balzsam olajjá nem változik. Ezt követően vigyük fel az immár olajas állagú arctisztítót az arcunkra, masszírozzuk bele finoman bőrünkbe, hogy feloldja a sminket és a szennyeződéseket. Végül vizezzük be arcunkat, így az olaj ennek hatására krém állagúvá változik, majd mossuk le.

AVON Care kókuszolajos testápoló. Táplált bőr a kókuszolaj erejével

Áprilisban az AVON Care mennyei kókuszolajos termékcsaládja egy igazán hidratáló testápolóval bővül. A kókuszolaj tartalmának köszönhetően akár egész napon át táplálja a bőr legszárazabb területeit, és szaténos simaságot kölcsönöz neki. A gyorsan beszívódó testápoló ápolja, és finom illattal vonja be bőrünket.

AVON FootWorks 3 az 1-ben krém pedikűrhöz. Pihe-puha lábfej

Lassan itt az idő, hogy a szekrény mélyéről előkerüljenek a balerinacipők és mokaszinok, így nem feledkezhetünk meg lábfejünk megfelelő ápolásáról sem. A frissítő, 3 az 1-ben krém hámlasztja a lábfejen található száraz és durva bőrt, miközben a benne található borsmenta friss érzetet ad.

AVON Advance Techniques termékcsalád festett hajra. Látványos szőke tincsek

A csillogó szőke hajkorona sok hölgy álma, azonban sokszor előfordul, hogy festés után a szín besárgul, a természetes színű szőke haj pedig megfakul. Az AVON új, színkorrekcióval bíró, regeneráló Advance Techniques termékcsaládja megoldást nyújthat erre a problémára. Szalonszépségű színt eredményez, segít semlegesíteni a sárgás tónusokat, miközben hidratálja és revitalizálja a hajtincseket. A professzionális hatású sampon és balzsam mellett használhatjuk a kétfázisú balzsamsprayt is, amely virágolajokkal gazdagított elixírt tartalmaz, amely a Color Shield technológiájának köszönhetően védi a haj színét és fokozza annak fényét. A spray további táplálást és hidratáltságot kölcsönöz a hajszálaknak, miközben aktiválja a haj egészséges ragyogását. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2713798256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása