A KATTI ZOÓB DIVATHÁZ VALÓDI TÜNDÉRMESÉT KELTETT ÉLETRE A DIVAT VARÁZSLATÁVAL
2018. április 24. írta: persica

A KATTI ZOÓB DIVATHÁZ VALÓDI TÜNDÉRMESÉT KELTETT ÉLETRE A DIVAT VARÁZSLATÁVAL

A KATTI ZOÓB DIVATHÁZ ismét lenyűgöző szépségű ruhakollekciót teremtett, melyet a 2018-as Tavaszi Fesztiválon, 2018. április 4-én este, a Vigadó Dísztermében, egy felejthetetlen produkció keretében láthatott először a közönség. A KATTI ZOÓB 2018-as Tavaszi/Nyári Haute Couture Kollekció ámulatba ejtő anyagaiban, káprázatos ruhavonalaiban ezúttal is sokrétű kulturális üzenet, köztük az elfogadás egyik legszebb meséjének varázslata kel életre.
 
A Szamárbőr királyfi csodás szimbólumai, a bujdokló, szamárbőrbe zárt királyfi országokon, kultúrákon átívelő utazása ihlette a Fairy Tale Kollekciót, melyben a magyar, a csehszlovák és a lengyel népművészet jelképei születnek újjá, friss, modern értelmezésben – az haute couture mívesség ezúttal is a fiatalság kortárs letisztultságával randevúzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5113867198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása