AZ INGLOT BEMUTATJA: INGLOT X JENNIFER LOPEZ
2018. április 24. írta: persica

AZ INGLOT BEMUTATJA: INGLOT X JENNIFER LOPEZ

A kollekció április 26-tól az üzletekben!

Miután évtizedekig a kozmetikai ipar múzsája és nők inspirációja volt világszerte, Jennifer Lopez a kulisszák mögé lép, és bemutatja limitált kollekcióját az Inglottal együttműködésben. Az Április 26-án piacra kerülő kollekció életre kelti azt a szupernőies stílust, amiben Jennifer és az Inglot is hisznek, és számtalan új utat nyit meg a nők számára, hogy kifejezhessék magukat.

Az a bizonyos, irigylésre méltó J Lo féle ragyogás mostantól bárki számára elérhető!

“Az Inglottal közösen megálmodott kapszula kollekció tartalmaz minden olyan terméket, amit a mindennapok során használni szoktam, természetesen a kedvenc színeimben. Van benne szempillaspirál, rúzs, műszempilla, pirosító, szemfesték, és persze az elmaradhatatlan bronzosító!”, mondta Jennifer a kollekcióról. „Amit a legegyedibbnek és legérdekesebbnek tartok az a Freedom System Palettánk, ami lehetővé teszi, hogy megalkosd a saját, személyre szabott palettád azokkal a termékekkel és színekkel, amikre szükséged van. Többé nem kell megvenned a többrészes szemfesték palettát csak azért, hogy megszerezd azt az egy színt, amit szeretnél!”

Jennifer az egész kollekció megalkotása alatt szoros együttműködésben dolgozott a márkával, a színválasztéktól kezdve a reklámkampányokon és a csomagoláson át, a termékek elnevezéséig, amiket saját karrierje inspirált. Így születtek meg például a “Boogie Down Bronze” és a “Livin’ The Highlight” fantázianevek.

Világhírű énekesnőként, színésznőként és anyaként Jennifer olyan nőknek álmodta meg az új kollekciót, akik szintén folyamatosan úton vannak, és kevés idejük van a szépségápolásra. A kollekció lehetővé teszi a nők számára, hogy megalkothassák saját, egyedi stílusukat, akár egy hétköznapi sminket akár egy glamúrosabb make-upot készítenek maguknak - természetesen mindegyik esetben Jennifer ikonikus stílusából merítve ihletet.

“Jennifernél jobb partnert el sem tudnánk képzelni! Amellett, hogy egy igazi szépség ikon, fantasztikus ötletei vannak,” mondta Grzegorz Inglot, az amerikai INGLOT alelnöke. „Amellett, hogy elképesztő stílusa van, Jennifer igazi szépségszakértő. Azáltal, hogy karrierje során a szakma legjobbjaival dolgozott, pontosan tudja, milyen termékekre van szüksége a nőknek, és hogy hogyan tudják elérni azt a természetes ragyogást, amiről Jennifer híres!”

A 70 darabos kollekcióban megtalálhatóak púderek, rúzsok, műszempillák és paletták, ráadásul minden színt Jennifer maga választott! A kollekció sztárja a Freedom System, ami lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy megalkossák saját palettájukat több mint 300.000 kombinációs lehetőségből.

A kollekció április 26-án kerül az Inglot üzletekben, köztük az Arena Mallba is.

Az 1983-ban alapított Inglot a világ egyik vezető gyártó és kereskedelmi kozmetikai vállalata. Híres a folyamatosan bővülő színskálájáról és a forradalmian új termékeiről, mint amilyen a személyre szabható Freedom System paletta és az O2M Breathable Nail Enamel. Az Inglot teremti meg a legújabb sminktrendeket a divathetek kulisszái mögött New Yorkban, Párizsban, Milánóban és Londonban, sőt még a Broadway produkcióiban is! Az Inglot elkötelezett amellett, hogy a legújabb technológiákkal és a legjobb alapanyagokból állítsa elő a termékeit. A márka közel 1000 lokációval rendelkezik világszerte, majdnem 100 országban, köztük most már Magyarországon is egy üzlettel az Arena Mallban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6413859874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása