AZ INGLOT MEGNYITOTTA ELSŐ MAGYARORSZÁGI ÜZLETÉT AZ ARENA MALL-BAN
2018. április 24. írta: persica

AZ INGLOT MEGNYITOTTA ELSŐ MAGYARORSZÁGI ÜZLETÉT AZ ARENA MALL-BAN

London, Milánó, Las Vegas - Csak néhány exkluzív helyszín, amelyet már meghódított a márka.

2018 tavaszán végre Budapestre is megérkezett!

A világszerte népszerű kozmetikai márka végre Magyarországra érkezett, és április 4-én megnyitotta első üzletét Budapesten, az Arena Mall földszintjén.

Az INGLOT kozmetikumok világszerte elismertek és népszerűek a sminkmesterek körében. Az óriási termékportfólióval rendelkező márka szinte végtelen számú megoldást kínál az arc és testápolás területén, sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin New Yorkban, Párizsban, Milánóban és Londonban.

A legnevesebb szakmai bemutatók, kampányfotózások és divatanyagok mellett a márka számos világhírű művészeti projektben működött már együtt. A Broadway-el közös kollaborációjából születtek meg a Mamma Miában!, a Chicagoban vagy az Operaház Fantomjában látott látványos sminkek és több limitált kollekció is.

Az INGLOT különösen népszerű vásárlói körében a Freedom System-nek köszönhetően, mely lehetővé teszi, hogy több mint 3 milliárd színkombináció közül válogassanak, és saját maguk állíthassák elő a tökéletes palettát! A szabadon összeállítható paletták teljes mértékben személyre szabhatók, szemhéj púderek, szemöldök termékek, rúzsok, szájfények, púderek, pirosítók, bronzosítók számtalan variációiból! A márka továbbá híres vibráló színű, pigmentált termékeiről és saját fejlesztésű, a piacon egyedülálló kozmetikumairól.

Az INGLOTRÓL

Az INGLOT kozmetikai vállalatot több mint 30 évvel ezelőtt egy fiatal vegyész, Wojtek Inglot alapította. Elsődleges célja volt, hogy prémium minőségű kozmetikai termékeket elérhető áron állítson elő, felhasználva a legjobb, legmegbízhatóbb alapanyagokat. Minden INGLOT termék az Európai Unión belül készül, 100%-ban állatkísérlet-mentesen.

A márka sminkmesterekkel, színspecialistákkal dolgozik együtt annak érdekében, hogy a legfrissebb szín-, textúra- és termék trendekkel jelenhessen meg a piacon. A folyamatos megújulásra törekedve a termékfejlesztésnek nagyon fontos szerepe van az INGLOTNÁL. A világon például elsőként jelent meg a piacon olyan körömlakkal (O2M Breathable Nail Enamel), amely a fedés alatt engedi a körmöket lélegezni, ezáltal nem csak szép külsőt biztosít, de gondoskodik azok egészségéről is.

Az INGLOTNÁL működő Freedom System-ben rejlő lehetőségek egyedülállóak a piacon a hatalmas színválasztéknak köszönhetően.

A márka több mint 760 kiskereskedelmi lokációval van jelen világszerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9913859174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása