Globális partit rendezett a világ vezető professzionális kozmetikai márkája
2018. április 24. írta: persica

Globális partit rendezett a világ vezető professzionális kozmetikai márkája

Idén is megrendezésre került a világ legnagyobb bőrápolási rendezvénye, az Image Worldwide Launch Party világszerte több, mint 60 országban 20 000 vendég részvételével.

A világ jelentős nagyvárosaiban, többek közt New Yorkban, Dubaiban, Chicagoban, Berlinben, Londonban, Las Vegasban, Miamiban, Los Angelesben, Milánóban, Sydneyben és természetesen Budapesten bőrápolási szakemberek, orvosok és a szakmai sajtó képviselői számára nyílt lehetőség elsőként, bevezetés előtt megismerni az IMAGE Skincare legújabb termékeit. A budapesti eseményt személyes jelenlétével tisztelte meg az Image Skincare elnöke, Dr.Marc Ronert. A rendezvényre kizárólag meghívóval lehetett bejutni, és a szervezők Spa-k, szépségszalonok, orvos-esztétikai központok jelenlegi és jövőbeni Image Skincare képviselőit látták vendégül.

IMAGE Skincare-rel a siker elkerülhetetlen!

Az Image Skincare hisz az eredményekben, az innovációban és a bőr egészségében. Küldetése, hogy szlogenjének megfelelően világszerte segítse későbbre halasztani a bőröregedést: Age Later! Az IMAGE Skincare, a floridai Palm Beach-en alapított professzionális kozmetikai márka klinikai bőrápolói a legnagyobb hatékonyságot nyújtják. A szépségipar leggyorsabban fejlődő vállalatának termékeit 60 országban forgalmazzák. Az IMAGE Skincare a leginnovatívabb márka az iparágban: napjaink legkorszerűbb hatóanyagait és leghaladóbb technológiáit alkalmazza felülmúlhatatlan eredményeket biztosítva ezáltal.
Az IMAGE problémamegoldó termékcsalád, mely megoldást nyújt többek közt pigmentfoltokra, egyensúlyát vesztett bőrre, idősödő bőrre, aknés és zsíros bőrre, rozáceára. A professzionális IMAGE kezelések közt megtalálhatók a klinikai dizájner peelingek, folthalványító és egyúttal feszesítő kezelés, lifting kezelések, akné- és egyúttal feszesítő kezelés.  A kezelések hatóanyagai fokozók segítségével teljesen személyre szabhatók.  Valamennyi IMAGE Skincare termék parabénmentes, nem tartalmaz kőolajszármazékot, tartósítószert és nem tesztelik állatokon.

Kik állnak a márka mögött?

Az IMAGE Skincare vállalatot Janna Ronert ügyvezető igazgató 2003-ban alapította. Szenvedélyes oktatóként a világot körbeutazva népszerűsíti az egészséges bőr koncepcióját. Amikor Janna éppen nem utazik, az Image Skincare központjában, Palm Beach-ben, Floridában dolgozik, ahol a világ legismertebb vegyészeivel együtt az iparág leginnovatívabb új termékeit és kezeléseit dolgozza ki.
Az Image Skincare elnöke az alapító férje, Marc A. Ronert M.D, Ph.D, aki az Európai Plasztikai és Helyreállító Sebész Társaság tagja. Népszerű szakmai előadásai mellett Dr. Ronert klinikai kutatásokat folytat olyan forradalmi összetevőkkel, amelyek előbbre viszik a bőrápolás technológiáját.

Mitől más az IMAGE?

A márka dinamikus sikerének kulcsa az oktatás és a szakmai partnerekkel kiépített támogató együttműködés. A folyamatos képzések, nemzetközi oktatók és komplex oktatási rendszer mellett a világ több mint 100 városában egyidejűleg évenként megrendezett IMAGE parti egyúttal színvonalas szakmai fórum. A márkaképviselők szakmai fejlődése szívügyünk, mivel IMAGE szakembernek lenni státuszt és elismerést jelent. Az Image Skincare olyan eszközöket, termékcsaládokat és nagy hatékonyságú kezeléseket (know how) ad a szakemberek kezébe, melyekkel az igényes vendégek megtartása és a forgalom fellendítése nem jelent nehézséget.
Az Image Skincare nagy hangsúlyt fektet a jótékonyságra – Dr.Ronert alapítványa (Care for Skin Foundation) révén plasztikai beavatkozásokkal adja vissza a világ legszegényebb országaiban születési rendellenesség vagy sérülés miatt torzult gyermekek számára a normális élet esélyét. Az Image forgalmazói minden országban követik a jó példát, így tavaly a Beautywood Kft. Magyarországon a Piros Orr Bohócdoktorokat támogatta, hogy minél több kisgyermek kórházi napjait tehessék elviselhetőbbé.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8713867814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása