Lancaster - új Sun Sensitive termékcsalád
2018. április 24. írta: persica

Lancaster - új Sun Sensitive termékcsalád

2018-ban több, mint 45 évnyi szakértelemmel a fényvédelem terén, a Lancaster bemutatja a Sun Sensitive termék családot, mely egyedülálló, ragyogó barnaságot biztosít a bőr kiemelkedő fényvédelme mellett.

Mostantól a napérzékeny bőrtípusú nők is élvezhetik a napozást és a tartós barnaságot, ideális védelem mellett.

A termékcsalád 3 különleges technológián alapul:

1. Full Light Technológia: a napsugarak 100%-át veszi célba a bőr védelme érdekében (UVA + UVB + Látható-+ Infravörös Fény).

2. Sensiboost komplex: a napérzékeny bőr különleges igényeire lett kifejlesztve - fokozza a bőr természetes védekezőképességét a napsugárzással szemben, csökkenti a bőrpírt és az irritációt.

Az egyedülálló komplex alkotóelemei:

- gyapot kivonat: csökkenti az irritációs reakciókat

- jázmin kivonat: segíti a bőr természetes védekezőképességét

- panthenol és bisabolol: csökkenti az irritáció előfordulását és nyugtató hatása révén azonnal enyhülést hoz.

3. ‘Beautifying Tanning Active’ összetevő* a ragyogó és egyenletes barnulásért.

A buriti olaj serkenti a melatonin szintézist és melanin eloszlását a bőrben, ezáltal egyenletes, fokozatos barnulást eredményez. Gazdag glicerolban és omega 6 zsírsavakban.

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK ARCRA

SUN SENSITIVE DELICATE COMFORTING FACE CREAM SPF50

Fényvédő komfort krém minden típusú napérzékeny bőrre

A gyorsan felszívódó, krémes textúrájú, vízálló fényvédő krém a felvitel után nem ragad, nem kelt olajos érzetet és nem eredményez fehér csíkokat az arcon és dekoltázson. Intenzív hidratáló összetevőinek köszönhetően azonnali láthatatlan sima bőrt eredményez, miközben kiemelt fényvédelmet biztosít.

 

SUN SENSITIVE DELICATE FRESH BB CREAM SPF50

Színezett fényvédő BB krém az egyenletesen napbarnított arcszínért

Az egyedülálló színezett, vízálló fényvédő BB krémmel a mikroszférák és puha lágyító összetevők különleges elegyének köszönhetően az arcszín egyenletes, matt felületű egész nap. A "1 shade fits all" krém tökéletesen alkalmazkodik minden bőrszínhez. Könnyed, lágy fedést és azonnali ragyogást eredményez.

SUN SENSITIVE INVISIBLE COMPACT SPF 50

Láthatatlan fényvédő kompakt krém

A kompakt formátumának köszönhetően könnyen alkalmazható, egész napos, láthatatlan fényvédelmet biztosít a napérzékeny bőrnek. Láthatatlan, matt hatású vízálló fényvédő készítmény smink alatt és felett is alkalmazható.

 FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK TESTRE

TAN MAXIMIZER SENSITIVE SKIN REGENERATING AFTER SUN MILKY GEL

A Sun Sensitive franchise magába foglalja a napsugárzás utáni tökéletes társat: a Tan Maximizer Sun Sensitive-t, hogy gondoskodjon a napérzékeny bőrről, meghosszabbítva annak ragyogó barnaságát.

SUN SENSITIVE DELICATE SOOTHING MILK SPF30 és SPF50

Gyorsan felszívódó, hidratáló hatású, vízálló textúra nem ragad, nem eredményez fehér csíkokat a bőrön. Ellenáll a homoknak, így tökéletes védelmet biztosít az érzékeny bőr számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8313867242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása