TÁNCOLD BE MAGAD A GRAMMY DÍJÁTADÓRA!
2018. május 17. írta: persica

TÁNCOLD BE MAGAD A GRAMMY DÍJÁTADÓRA!

Most valami őrületes vár Benneteket!

Május 10-től  több, mint 2 héten keresztül (május 27-ig) a Westend City Center Millenium Udvarában nagy meglepetéssel készülünk.

A Paco Rabanne márka egyedi kitelepüléssel vár minden érdeklődőt, aki szeretné jól érezni magát kicsit, kikapcsolódni pár pillanatra, játszani, megismerkedni Paco Rabanne új Lucky Million illatpárjával, és nem utolsósorban nyerni 2db jegyet a következő Grammy Awards-ra.

Igen! A Grammyre. Időpont: 2019. Helyszín: Los Angeles.

Őrület, igaz? Most Neked is esélyed van kijutni erre a rendkívül exkluzív – halandó számára szinte elérhetetlen – eseményre. Nincs más dolgod, minthogy:

Látogass el a Paco Rabanne Lucky Million standjára május 10-27 között (hétfő-szombat 10-20 óra között, vasárnap 10-18 óra között)

Lépj be az ott felállított illat pódium mini zárt stúdiójába. Regisztrálj a játékra az ott található iPod és az erre kifejlesztett applikáció segítségével (hostessek közreműködésével) Járd el a Te egyedi Lucky táncod (lehet trendy, őrült, laza, egyedi, mókás – csak a fantáziád szab határt) Ha nem érzed tökéletesnek az eredményt, újra próbálhatod még egyszer. Töltsd fel Instagram oldaladra betaggelve a @pacorabanneparfums oldalt és használd a #MillionLuckyDance hashtaget.Utána nincs is más dolgod, mint hogy drukkolj magadnak és várd, hogy Te legyél a legszerencsésebb nyertes.Mi nagyon szorítunk Neked, hogy Te nyerd meg a Grammy Awards belépőket, s így részt tudj venni ezen a felejthetetlen eseményen.

Inspirációként nézd meg az alábbi linkeket:

https://www.instagram.com/p/Bijsm4NHwK5/?taken-by=pacorabanneparfums

https://www.instagram.com/p/BicXS8aH5z2/?taken-by=pacorabanneparfums

https://www.instagram.com/p/BiRlcRkHEga/?taken-by=pacorabanneparfums

Várunk a Paco Rabanne Lucky Dance pódiumon! Jó táncolást! #MillionLuckyDance

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1313966564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása