Szívtipró színész kapja idén az MTV Movie & TV Awards Generáció-díjat
2018. május 23. írta: persica

Szívtipró színész kapja idén az MTV Movie & TV Awards Generáció-díjat

Sandra Bullock, Johnny Depp vagy Jim Carrey csak néhány név azok közül a legendás hollywoodi színészek közül, akiknek tehetségét az MTV Movie & TV Awards-on Generáció-díjjal jutalmaztak. Idén a hollywoodi szívtipró, Chris Pratt lép a sorba, akit a jelenleg is moziműsoron lévő és minden idők legnagyobb első hétvégi bevételét generáló Bosszúállók: Végtelen háború című filmben is láthatunk. 

Chris Pratt tavaly ünnepelhette csillagát Hollywood leghíresebb sétányán, idén pedig újabb elismerésben részesül, hiszen júniusban ő veheti át a Generáció-díjat az MTV Movie & TV Awards színpadán. A színész tehetségét már számos kasszasiker filmben bizonyította, többek között 2015-ben a Jurassic World főszerepében, amely azóta minden idők negyedik legnagyobb bevételét hozó filmjévé vált. Szintén rengeteg elismerést zsebelt be a Marvel által fémjelzett A galaxis őrzői és A galaxis őrzői vol. 2.-ben nyújtott alakításáért is, csak úgy, mint Jennifer Lawrence oldalán az Utazók című filmben és Antoine Fuqua filmjében, A hét mesterlövészben.

A színészt a jelenleg is moziműsoron lévő Bosszúállók: Végtelen háború című filmben láthatjuk Star Lord szerepében, ami szintén rekordot rekordra halmoz már a bemutató óta. Chris Pratt nyáron a Jurrasic World folytatásában tér majd vissza, előtte azonban június 18-án az MTV Movie & TV Awards 2018 színpadán veheti át a neki járó elismerést. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5413996202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása