Tradíció és megújulás a Radisson Blu Béke Hotelben
2018. május 25. írta: persica

Tradíció és megújulás a Radisson Blu Béke Hotelben

NÉGYCSILLAGOS SUPERIOR SZÁLLODA, TÖRTÉNELMI LÉGKÖRREL, MODERN KÉNYELEMMEL A BELVÁROS KÖZEPÉN

A 20. század elején épült szálloda, a Radisson Blu Béke Hotel, Budapest gyönyörű freskókkal, ólomüveg ablakokkal és mozaikokkal díszített épületben helyezkedik el, melyek Haranghy Jenő munkái. Az épület már 1913 óta szállodaként üzemelt, akkor Britannia néven nyitotta meg kapuit. Azóta számos átalakítás és renoválás történt, de az eredeti, klasszikusan elegáns stílusát megőrizte. A Radisson Blu Béke Hotel 247 szobával várja vendégeit, amelyekben vezeték nélküli internet is szolgálja a vendégek kényelmét. Kóstolja meg az Olive’s étterem és a Zsolnay Kávéház ínycsiklandó fogásait, süteményeit.

Ez a belvárosi szálloda Budapest üzleti negyedében helyezkedik el, néhány lépésre a legszebb látványosságoktól, mint például a Magyar Nemzeti Operaház, a híres Andrássy út, vagy a Zeneakadémia épülete. 

A Radisson Blu Béke Hotel 247 szobával várja vendégeit, amelyekben többek között ingyenes vezeték nélküli internet is szolgálja a vendégek kényelmét. Vacsorázzon az Olive’s étteremben, ahol a mediterrán és a magyar konyha jellegzetes fogásai várják. A Zsolnay Café helyi süteményeket, koktélokat, kávé- és teavariációkat, Budapesten egyedi cukormentes süteményválasztékot, valamint könnyű fogásokat kínál. A szállodában beltéri medence és szauna áll a vendégek rendelkezésére. 

A Business Center szolgáltatásait, mint például internet hozzáférés és nyomtatás, a szálloda vendégei a nap huszonnégy órájában igénybe vehetik. A nyolc, mozgatható falakkal rendelkező rendezvénytermünk akár 300 fős konferencia befogadására is alkalmas.

2017. november – 2018. március

A Zsolnay Kávéház teljes átalakítása miatt ideiglenesen az első emeleten lesz elérhető, ahol továbbra is várjuk vendégeinket egyedülálló sütemény kínálatunkkal. Az Olive’s Étteremben a magyar és mediterrán konyha bűvöletében készülő fogások ebédre és vacsorára is kitűnő választást ígérnek.

A Lobby és földszinti termeink szintén megújulnak. Teljesen új designt fog kapni, hogy vendégeinket egy világszínvonalú környezetben üdvözöljük. A felújítás alatt a szobai be- és kijelentkezés zavartalanul üzemel a szálloda első emeletén.

Ez a budapesti szállás elegáns és kényelmes itt-tartózkodás biztosít a vendégek számára. Az épület, amely a szállodánknak ad otthont, először 1913-ben nyitotta meg kapuit. Akkoriban ez volt Budapest első modern szállodája. Mára a modern lehetőségeket ötvözi a kora huszadik századi környezettel és hangulattal. A Radisson Blu Béke Szálloda 239 szobával és 8 apartmannal rendelkezik hat emeleten. A szálloda egész területe nem dohányzó. Minden szobában magas színvonalú pihenéshez szükséges lehetőségeket találnak vendégeink, mint például: kábel TV, egyéni klíma szabályzás, és ingyenes vezetéknélküli internet. A Business Class és az apartmanban lakó vendégek ingyenesen használhatják a Business Center szolgáltatásait (internet, nyomtatás, konferneciatechnika).

ZSOLNAY KÁVÉHÁZ

A Zsolnay Kávéház az utóbbi években teljes körűen megújult. Nemzetközi alkoholos és alkoholmentes koktélokkal, kávékülönlegességekkel, organikus tea kínálattal és könnyű ételekkel várjuk vendégeinket. A kávézó a híres Zsolnay porcelán után kapta a nevét, a kávét és a teát Zsolnay csészékben, míg a desszerteket Zsolnay tányéron szolgáljuk fel. Köszönhetően Bechmann György cukrászmester által megálmodott cukor-, glutén-, és laktózmentes koncepciónak, az elegáns süteményeink nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem egészségesek is. 


A Radisson Blu Béke Hotel Budapest szívében, a Teréz körúton található.

A szálloda közelében lévő bevásárlóközpont, kulturális és szórakozási lehetőségek könnyen megközelíthetőek, többek között a Hősök tere, a Városliget, a Szépművészeti múzeum, a Műcsarnok, a Széchenyi Fürdő, az Andrássy út, az Opera, a Zeneművészeti Akadémia, és több színház is, mint például: a Vígszínház, a Madách színház, a Kamara színház, és a Thália Színház.Ezeken a szórakozási lehetőségeken kívül még sok érdekességet kínál vendégeinknek Budapest. A sport (tenisz, lovaglás, konditermek) és pihenési szolgáltatásokon keresztül a finom borokon és étel különlegességeken át. Az élénk kulturális élet a szórakozási lehetőségek gazdag kínálatát biztosítja: koncertek, kiállítások, színházi előadások közül válogathat a közönség.A repülőtér a szállodától 23 kilométeres távolságra található, közvetlen közelében két metróállomás és számos tömegközlekedési lehetőség biztosítja a könnyű megközelíthetőséget a vendégek számára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6214003018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása