Wellness a város közepén. HOTEL HÉLIA
2018. május 25. írta: persica

Wellness a város közepén. HOTEL HÉLIA

Munka vagy pihenés? Nálunk nem kell választania.

Mitől egyedülálló a Helia?

Ez csak nézőpont kérdése: egyszerre tökéletesen felszerelt konferenciahotel széleskörű wellness, fitness és gyógyszolgáltatásokkal, és minden igényt kielégítő wellness hotel, amely színvonalas szakmai rendezvényeknek is otthont ad. A wellness és konferenciahotel Budapest egyik leggyorsabban fejlődő részén, a XIII. kerületben, a Duna-parton helyezkedik el. A belváros csupán 15 perc, a közeli Margitszigeten pedig sportlehetőségek sora – futóösvény, teniszpálya, bicikli, strand – és gyönyörű parkok várják a mozogni vágyókat.
Akár munka után, akár munka helyett lazítana, a wellness központban megteheti: élménymedence, úszómedence, szauna és gyönyörű panorámával rendelkező kétszintes fitness klub áll a rendelkezésére. A hotel gyógyfürdőjébe a termálvizet a Margitsziget természetes forrásából nyerjük. 
Az autóval érkezők biztonságban tudhatják kocsijukat a hotel parkolójában, hogy a hoteltől csupán pár lépésnyire található trolira vagy buszra pattanva felfedezhetik a várost. 

Wellness

Relaxáljon, töltődjön fel tágas wellness részlegünkben, ahol megtapasztalhatja a Margitsziget természetes forrásának jótékony hatásait! Szauna, uszoda, wellness kezelések, kétszintes fitness terem és spa szolgáltatások várják olimpikonok és élsportolók körében is népszerű hotelünkben. Nálunk már egy wellness hétvége alatt is újjászülethet.

Rendezvény

A jó helyszín fél siker! Konferenciahotelünk népszerű budapesti rendezvényhelyszín: a konferencia szinten 9 természetes megvilágítású, klimatizált rendezvényterem, valamint a legmodernebb technikai berendezések biztosítják a szakmai rendezvények, konferenciák, szimpóziumok, kiállítások magas színvonalú lebonyolítását. 
Hotelünk budapesti esküvőhelyszínnek is ideális. 

Yellow Bistro & Bar

Megéhezett? Nassolna? Vagy jólesne egy kávé?
A Yellow Bistro által kínált könnyű ételeket, a saláták gazdag választékát, tortákat és süteményeket, italokat, tea- és kávé-különlegességeket a szálloda halljában, a teraszon is elfogyaszthatja.

Jupiter étterem - Felejthetetlen ízek, gazdag kínálat

Étlapunkon biztosan megtalálja az ízlésének és igényeinek megfelelő fogásokat. A magyar és nemzetközi konyha ajánlatai mellett vegetáriánus ételeinkből is válogathat.  Gyors munkamegbeszélés ebéddel összekötve – válassza a Jupiter étterem naponta változó, színes büféebéd kínálatát. Az egészséges életmód híveire is gondoltunk: számukra Danubius Healthy Choice választékunkat ajánljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr214003106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása