PRADA - Minden titok az üvegcsében rejlik
2018. június 02. írta: persica

PRADA - Minden titok az üvegcsében rejlik

Szokatlan, új dimenzió nőknek és férfiaknak

A Prada legújabb illatcsaládja a La Femme Prada L’Eau és a L’Homme Prada L’Eau, melyek egyértelműen a nyarat, annak forró és frissítő kellemes kettős harmóniáját adják vissza. Amikor megkóstoljuk a bőrünkön ezt az illatpárt, akkor azonnal éreztehető, a nyár intenzív, mégis üdítő frissessége, ami az illatkompozícióban rejlő textúráknak köszönhető. A napsugarak kellemes melegét a bőrünkön, a romantikus éjszakák szexi és fülledt hangulatát, a hajnali szellő frissítő fuvallatát idézi.

L’Homme Prada L’Eau esetében, az ámbra és az írisz tökéletesen összeolvad a vörös gyömbérrel, a kardamommal és a nerolival, míg a mandarin és a szantálfa jegyei egy kis feszültséget teremtenek az illategyüttesben. A La Femme Prada pedig a zöld Frangipáni virág és zöld mandarin olaj légies elegye. Fűszeresebb, gyümölcsösebb elődje finomabb verziója ez a főzet, több virágos jeggyel gazdagítva, ami tökéletes minden nő számára.

A határozott névelő azért került a La Femme Prada L’Eau és L’Homme Prada L’Eau elé, mert a márka határozottan szeretett volna szakítani a korábbi stabil állapottal és egy szokatlan új dimenziót teremteni az illategyüttesnek. Ezt a dimenziót nem csak belül érezzük az üvegcsében amikor megszagoljuk őket, hanem ezek a jellemzők köszönnek vissza az üvegcse külsején is. Ugyanis a két illat a női és férfi nem örök kettősségéről szól; ezt a témát a Prada már régóta megszállottan kutatja, ahogyan évszázadok óta a zene, az irodalom és a festészet is. A két oldal időnként szentimentálisan és romantikusan szerelmes egymásba, máskor pedig hadilábon áll egymással, mint ahogyan egy kapcsolatra is jellemző sokszor ez a kettősség. A két félhenger formájú üveg két puzzle darab, amelyek egybeillesztve harmonikusan simulnak egymáshoz. Az illatok egyértelműen egy teljesen új dimenziót nyitnak a női és a férfi parfüm fogyasztás történetében, amiből szinte bűn lemaradni.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5514018282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása