HELLO NYÁR! Kollekció a Rossmanntól :)
2018. június 16. írta: persica

HELLO NYÁR! Kollekció a Rossmanntól :)

A slágertermékek mellett számos különleges „csodaszerrel” készült a Rossmann a nyárra, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd – legyen szó balatoni lazulásról vagy egy munka utáni koccintásról a kollégákkal.

Azon sem kell aggódnod, milyen kiegészítőkkel dobd fel a strandszettedet, ugyanis a Rossmann „Hello Nyár!” kollekciójában vidám minták közül választhatsz, és ha szorgalmasan gyűjtöd a kuponokat, akkor igen kedvező áron juthatsz hozzá a limitált szériás fürdőlepedőkhöz és hűtőtáskához.

Amennyiben csak most fogsz hozzá a kánikula shopping listed összeállításához, illetve szeretnéd mielőbb megszerezni a „Hello Nyár!” kiegészítőket, akkor íme egy kis inspiráció a vásárláshoz.

Trendi kiegészítők

A Rossmann „Hello Nyár!” kollekciójának vidám mintáit mindenki kedvenc nyári desszertje, a fagyi ihlette. A termékek között hatféle fürdőlepedőt és hűtáskát is találsz; utóbbiba kiválóan elférnek kedvenc nyári kozmetikumaid is – ha azok nélkül el se indulsz a plázsra. Ha rendszeresen a Rossmann üzletekben vásárolsz, akkor a vásárlásaid után járó kuponokat azonnali garantált nyereményekre válthatod be, és kedvező áron juthatsz hozzá a limitált szériás kiegészítőkhöz 2018. július 29-ig. Sőt, a kuponokon egy online kód is szerepel, amit ha feltöltesz a hellonyar.rossmann.hu weboldalra, akkor tiéd lehet a 2,4 millió nyeremény egyike.

Ezek között hetente balatoni nyaralás is szerepel, a fődíj pedig nem más, mint egy Maldív-szigeteki nyaralás.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2714052246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása