Rossmann „Must Have” termékek a nyárra
2018. június 16. írta: persica

Rossmann „Must Have” termékek a nyárra

Fényvédelem

Mindenki tudja, hogy az UV-sugarak elleni védekezés nem csak a strandon fontos, hiszen akár az utcán sétálva is percek alatt lepirulhatunk. Érdemes hatékony, de kényelmesen viselhető, könnyű textúrájú termékeket választanod, amelyeket egész nap szívesen viselsz. Ez motiválta a Rossmann szakértőit a Sunozon napozó termékcsalád megalkotásakor is, amely idén új taggal bővült. A 30 faktoros fényvédelemmel felturbózott, kimondottan hajra és fejbőrre kifejlesztett napozó spray különösen hasznos, ha sok időt töltesz a városban a tűző napon. Vízálló, ultrakönnyű, és a hajat sem nehezíti el.

Dekorkozmetika

Még ha nem is jutsz el a nyáron a tengerpartra, akkor sem kell lemondani a vízpart ihlette, trendi megjelenésről. A Rossmann Rival de Loop Young termékei vízállók, így még a legizzasztóbb napokon is nyugodtan választhatsz a termékcsalád gazdag színpalettájáról. A Mega Lash Booster Mascara szempillaspirállal, a Long Lasting szemceruzával és némi bronzosító púderrel percek alatt vízparti lookot varázsolhatsz. Sőt, ha szeretnél laza, nyári hullámos frizurát, akkor neked találták ki az Isana sós hajsprayt, ami kíméletes lesz a hajaddal.

Napozás utáni bőrápolás

Ha mégis sikerül lepirulni, vagy ha a sós, illetve klóros víz miatt kellemetlen, feszülő bőrérzetet tapasztalsz, nagyon fontos, hogy azonnal cselekedj. Az Isana aloe verával és E-vitaminnal gazdagított testápolója segíti a bőr regenerálódását. Ha pedig különösen érzékeny a bőröd, akkor érdemes az Alterra allergiára hajlamos bőrre kifejlesztett, tápláló testápolói közül választanod. Napégés után viszont, ha azonnali enyhülésre vágysz, próbáld ki a Sunozon kifejezetten napozás utánra szánt tusolóhabját és testápolóját.

Extra ápolás az igénybe vett hajnak

A hajat éppúgy károsítja az UV-sugárzás, a tenger sós vize, vagy a klóros medencei víz, mint a bőrödet. Ilyenkor érdemes gazdagabb, magas hatóanyag-tartalmú készítményekkel ápolnod a hajszálakat. Az Alterra száraz, töredezett hajra való argán olajos, mandulatejes sampon és balzsam akár már egy használat után is láthatóan javít a haj állapotán, erős igénybevétel esetén pedig nyugodtan használhatod őket minden nap.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3014052260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása